zedsdead 05.07.2020 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Mam problem z wyborem układu funkcjonalnego małej kuchni w mieszkaniu. Pierwotnie stanęło na układzie poniżej, jednak zdałem sobie sprawę że przy takim rozwiązaniu dostęp do szafki z systemem narożnym będzie utrudniony przy otwartej zmywarce: Alternatywą jest układ poniżej, którego jedynym minusem jak dla mnie jest brak blatu roboczego dłuższego niż 60 cm (nie licząc narożnika). Ciężko jest mi zdecydować który z układów będzie bardziej ergonomiczny w dłuższej perspektywie. Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 05.07.2020 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 IMHO zmywarka 60cm jest za duża do tak małej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zedsdead 05.07.2020 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Jest nas obecnie trójka a będzie pewnie więcej więc zmywarka 60cm to konieczność, nawet kosztem miejsca w szafkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 13.07.2020 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 Zgodnie ze sztuką pierwszy układ jest bardziej funkcjonalny lodówka-zlewozmywak-kuchenka. Małą powierzchnię blatów można sobie powiększyć blatami wysuwanymi lub mobilną mini wyspą na kółkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts