Jedrula84 05.07.2020 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Dzień dobry, niedawno firma montowała mi klimatyzację Samsung Wind-Free Avant 3,5kW i przy pierwszym sprzątaniu filtra powietrza (2 tygodnie po montażu) zajrzałem do środka i zobaczyłem, że część blaszek jest powyginana, a dodatkowo po jednej stronie jest osad/smar jakby rdza, ale nie wiem dokładnie co to jest. Zgłosiłem już reklamacje, ale ciągle czekam na odpowiedź, proszę o poradę co to może być, czy mam się tym przejmować, bo nie tego bym się spodziewał po najnowszym modelu (data produkcji styczeń 2020). Pozdrawiam, Jędrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 06.07.2020 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 (edytowane) Te blaszki wystarczy dotknąć podczas montażu jednostki i się gną. Zobacz sobie, jak wygląda chłodnica w kilkuletnim samochodzie. Niczemu to nie szkodzi, o ile jakoś masowo nie są zmasakrowane (a nie są). Co to za nalot to nie mam pojęcia. Czy to jest tłuste i czy się w ogóle wyciera? Edytowane 7 Lipca 2020 przez samotnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts