e_nygma 06.07.2020 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 WitamTak jak w temacie mam pytanie i prośbę o radę , szukałem porad , oglądałem filmiki z montażu ale dalej mam obawę czy będzie dobrze.Otwórz chcę zamontować w domu owe zestawy podtynkowe z deszczownicą i boję się że ciężar deszczownicy może powodować jej opadanie lub wyłamanie ze śrubunku.Instalacja będzie w PPr do baterii i od do słuchawki jak i do deszczownicy. Jak to zrobić aby było solidnie .W jednej łazience będzie wkuwanie w ścianę na rurki na to tynk i płytki a co z podłączeniem deszczownicy nie wyrwie lub wyłamie tego kolanka PP ze ściany? A w drugiej łazience będzie zabudowa płytami gk i pod nimi bateria , jak zamontować i usztywnić rury i przyłącza aby nie było problemów z ciężką deszczownicą.Wszelkie rady mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 06.07.2020 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Jak masz obawy to weź fachowca... Chłop weźmie obsadzi podejście do deszczownicy na piankę montażową i będzie git... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_nygma 07.07.2020 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 Jak masz obawy to weź fachowca... Chłop weźmie obsadzi podejście do deszczownicy na piankę montażową i będzie git... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts