franekF 15.11.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Buduję od trzech lat. na poczatku było całkiem miło, budowa miała trwać długo, więc nigdzie mi sie nie spieszyło, przyjmowałem wszystko na spokojnie. Gdy budowa ma się ku koncowi i przeprowadzamy sie na wiosnę - juz nie moge się doczekać!!!! Całymi dniami siedzę w internecie i tęsknym wzrokiem wpatruję się kamerę internetowa zamontowaną w mojej wsi. Co robić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 FranekJa Ci się wogóle nie dziwię.To takie cudne okolice!prześlę Ci kiedyś na priva pozdrowionka dla moich Bielszczan, może się znacie?Na razie pozdrów góry od lubuszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 15.11.2004 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 wrzuć linka do tej kamery, moglibyśmy też popatrzeć, czy nikt się podejrzany nie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts