Andrzejek1987 07.07.2020 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 (edytowane) Jestem w tych sprawach zielony dziś był i czytając 1 z wątków spytałem o umowę i się spłoszył. Chciałbym jednak mieć taki sprzęt i tu mój problem czy są wady paneli słonczych? I jaką firmę byście polecili która zajmuję się montowaniem i nadzorowaniem sprzętu. Mazowieckie wołomin Edytowane 7 Lipca 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.07.2020 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 Przejdź się po osiedlu i spytaj o firmę osób które takie instalacje w okolicy posiadają. Pytać to nie grzech , a zawsze ktoś odpowie Ci na pytania.Z reguły w 99 % ludzie mają instalacje na gwarancji więc kontakt do firmy mają naklejony na falownikach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzejek1987 08.07.2020 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 z tego co się dowiedziałem to mają tej firmy co nas odwiedziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 08.07.2020 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Przeprowadź się i wybierz ofertę lepszej konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.07.2020 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Jestem w tych sprawach zielony dziś był i czytając 1 z wątków spytałem o umowę i się spłoszył. Czyżby to był CE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelromanski85 28.07.2020 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 (edytowane) ja mam u siebie i powiem szczerze że są okej robią wszyto poprawie i jest dobra obsługa Edytowane 28 Lipca 2020 przez Tomaszs131 Reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 28.07.2020 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 (edytowane) ja mam u siebie i powiem szczerze że są okej robią wszyto poprawie i jest dobra obsługa A kogo to obchodzi skąd masz PV? Edytowane 28 Lipca 2020 przez Tomaszs131 Spam w cytowanym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 28.07.2020 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 A kogo to obchodzi skąd masz PV? Jak to kogo, -------> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 28.07.2020 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 no tak 4 gr/posta jeszcze 10 i będzie na kajzerkę Na innych forach gdzie pozwalają na reklamę absolutnie wszyscy mają pv z tej firmy. I czasami może uda im się zarobić w miesiącu na kg. mięsa mielonego 20 / 0,04 = 500 postów/kg mięcha - no średnio to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.07.2020 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 A gdzie można się zapisać na posty za 4gr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 28.07.2020 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Pisz do -> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.07.2020 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Ale ja będę wołał więcej jak 4gr bo ma dużo postów anie 1 0,5 kg mielonego do paczkomatu za post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 28.07.2020 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Se gadaj ze -> Będziesz siedział nocami aby reklamować gówno firmę która nie ma roboty i polega na spamerach? Może sam zainstalujesz u nich PV - to może dostaniesz 7gr/posta:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorian Matyja 17.08.2020 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Podpinam link w którym jest kontakt do firmy. Lepiej zawsze dowiedziec sie u źródła a nie tylko u osób które reklamuja firme. Zadzwoń/ napisz maila/ dowiedz sie i bedziesz miał wszystko jasne. Pozdrawiam Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KlakierXx 19.08.2020 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Czy mógłby ktoś polecić ZAUFANĄ firmę, która zakłada PV? Najlepiej taką, z którą mieliście do czynienia. Z tak dużą inwestycją wolę być pewny swojej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.08.2020 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Czy mógłby ktoś polecić ZAUFANĄ firmę, która zakłada PV? Najlepiej taką, z którą mieliście do czynienia. Z tak dużą inwestycją wolę być pewny swojej decyzji. Jaki region? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 24.08.2020 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 POLSAT. Niech se wybierze Polsat. Oni się teraz reklamują i dobrze montują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 25.08.2020 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) Dodam coś ze swoich doświadczeń. Przed wyborem firmy wykonawczej zawsze warto pamiętać o kilku kwestiach: - Nie podpisywać niczego po godzinie, tylko dać sobie czas na porównanie ofert. - Uważnie przeczytać umowę, Umowa to dokument na bazie którego będzie realizowana inwestycja, a potem gwarancje. - Warto zwrócić uwagę, czy firma działa na rynku dłużej niż rok. Spółki z o.o. można sprawdzić w KRSm a działalności osobowe w bazie CEIDG. - Ważny jest właściwy dobór instalacji. Prosumenci powinni dobierać moc instalacji do rocznego zużycia energii elektrycznej. Więcej nie znaczy lepiej. - Zawsze warto zapytać o personel firmy, szczególnie o kadrę inżynieryjną. Ktoś powinien dobrze przygotować rozplanowanie i całość inwestycji. - Warto sprawdzić referencje i ich jakość. - Autoryzacje - powinno się sprawdcić czy firma jakimiś dysponuje. To daje pewność i wygodę w realizacji gwarancji. - Może oczywiste, ale.....siedziba. Warto zobaczyć biuro firmy i tam podpisać umowę. - Fizyczny magazyn: Magazyn z towarem jest niezbędny dla profesjonalnej firmy wykonawczej. Nie można montować większej ilości instalacji bez podręcznego zapasu sprzętu i towaru. - Własna ekipa montażowa - Praca z podwykonawcami to nic złego, jednak nie da się dobrze świadczyć serwisów bez własnego, zatrudnionego personelu. To takie uwagi ode mnie Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Konsultant Viessmann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 25.08.2020 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Dokładnie najważniejsza jest cena za kWp w przypadku takiego Vieśśmana cena jest średnio o 30% wyższa niż u dowolnej konkurencji.I cóż z własnych ekip, magazynów, forumowego naganiacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 26.08.2020 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Pragnę przypomnieć, że post dotyczy firm wykonawczych. Firma Viessmann jest producentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts