Lucek80 09.07.2020 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Mam problem. Kupiłem mieszkanie, ekipa remontowa wyszpachlowala ściany i je pomalowala. Niestety trochę się te ściany pochlapaly po jakimś czasie. Wziąłem mokrawa gabke i usunąłem te plamy, ale tam gdzie czyscilem gąbka, plam nie ma, ale zostały takie smugi i nie wiem co z tym zrobić, bo plamy usunąłem, ale ja robiłem smug ta mokrawa gąbka i to nie chce się wchłonąć. Co z tym zrobić? Przemalowac ten kawałek raz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 10.07.2020 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Zapewne gdyby to było zrobione czystą gąbką malarską nic widać by nie było, ale jak się zrobi myjką do naczyń to niestety smugi pozostaną. Tak trzeba teraz pomalować te zacieki wałkiem na obszarze dużo większym niż są zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucek80 11.07.2020 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 To w takim razie czym usuwać jakieś rysy czy plamy na pomalowanych scianach? Gąbka malarską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucek80 11.07.2020 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Ale jak pomaluje te zacieki jeszcze raz farba to nie zostaną smugi od kolejnej warstwy farby, bo nie zamierzam malować całej ściany od poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.07.2020 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Wałkiem cienko delikatnie, tylko mokrym wałkiem nie nasączonym farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts