pershing1899op.pl 10.07.2020 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Witam serdecznie. Buduje dom według projektu ajr 03b v01 lustrzane odbicie. https://www.extradom.pl/projekt-domu-ajr-03-b-v01-WOJ1020Mam pewną zagwostkę jak wykonać wentylację z takich pomieszczeń jak spiżarnia, WC, mała toaleta i kotłownia. W projekcie jest komin wentylacyjny murowany z trzema kanałami, który znajduje się w spiżarni. Czy mogę do niego podłączyć oprócz spiżarni WC oraz małej toalety? Jeżeli tak to jak to wykonać? W kotłowni komin jest zlikwidowany, ponieważ ogrzewanie gazowe i rura pójdzie przez ścianę od kotła. Czy w kotłowni przez ścianę też mogę wykonać wentylację?A może zastosować kominki wentylacji systemowej? No i jest problem z okapem... tam w projekcie właśnie mam taki systemowy kominek wentylacyjny...Z góry dziękuję za opinie i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pershing1899op.pl 24.07.2020 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2020 Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pershing1899op.pl 14.08.2020 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2020 Czy można wykonać wentylację grawitacyjna przez ścianę np w łazience? Chodzi o wywiew... Tak mi poleca zrobić wykonawca A ja mam wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts