grachi 10.07.2020 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Witam.Płyta osb do warsztatu czy coś innego? Te opinie o osb że rakotwórcza bo jest w niej formaldechyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 11.07.2020 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Z tego co podają deklarację użytkowe to zawartość formaldechyt jest śladowa norma E1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 11.07.2020 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Nikt nie pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 11.07.2020 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Witam. Płyta osb do warsztatu czy coś innego? Te opinie o osb że rakotwórcza bo jest w niej formaldechyt. Rakotwórcze jest jedzenie które jesz, powietrze, którym oddychasz, cement w Twojej posadzce, farba na ścianie, cegły, meble itd. Definicja trucizny- każda substancja wprowadzana do organizmu. I tyle w temacie. Co do nowotworów, to mam taką teorię, że tu głównie geny robią mecz. Piję dużo, jem niezdrowo, mam nadwagę i rzadko robię przerwę na pracę. Nikt z żadnej strony nigdy nie miał u mnie w rodzinie raka. Nigdy. Może będę pierwszy, zobaczymy. Ale uważam, że to najbardziej zapisane jest w genach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 11.07.2020 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Dobrze powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 12.07.2020 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Panowie czy zwykła kantówka surowa np. Z Castoramy jest czymś smarowana , czy tak jak jest napisane surowa czyli bez klejów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 13.07.2020 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 Puk puk jest tam kto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts