Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy kobiety zmieniają się po ślubie? :)

kroyena

Migrena zwana Globusem  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Migrena zwana Globusem

• Podomka
    • Dulszczyzna
    • Constans
    • Z(a)mieniona na lepszy model

Recommended Posts

• Odpowiedzi 178
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niedawno miałam imprezkę z okazji 15-lecia ukończenia studiów i poczyniłam ciekawe spostrzeżenia . Laski ( no nie wszystkie ale znakomita większość ) wyglądały rewelacyjnie , fizycznie nie zmieniły się prawie wcale , a jeśli , to na lepsze . Zadbane , fajnie ubrane i nie wyglądało to na błyskawiczne poprawianie wyglądu przed naszym spotkaniem . Natomiast naszych panów " ząb czasu " troszkę nadgryzł -

a to brzuszek , a to mała łysinka . Na szczęście charaktery i temperament zostały jak za dawnych lat więc impreza była przednia :lol: :lol: :lol:

Pozdrowionka - Maxtorka :)

khm, laski do 35 - 40 lat wygladaja niezle, lepiej of cacetow w tym samym wieku, to fakt, ale pozniej...Facet sie tak bardzo już nie zmienia po 40'tce, kobieta a i owszem ;)

Facet sie nie zmienia po 40? hahah a to dobre. Wlasnie niedawno spotkalam mojego bylego szefa. Jak go widzialam 5 lat temu mial 38 lat - wygladal nawet niezle. Teraz ma 43 - minelo 5 lat a on jakby 10 dostal.

A kobieta? wezmy przyklad pani , ktora prowadzi od wielu wielu lat "wielka gre" ma takie dziwne nazwisko na R - Ryster czy Rychter ( niepamietam). Ona od wielu lat wyglada ladnie, nie widac sladu czasu, zawsze zadbana, wryzurka zrobiona.

A teraz faceci - jesli juz medialnie to wezmy przyklad pana Gajosa Janusza - jak on sie zmienil - hohohoho, przytylo mu sie nieco :lol: i wylysialo :lol: brzuszek sie zaokraglil :wink:

i co ty Mariuszu na to?

Gość M@riusz_Radom
i co ty Mariuszu na to?

A ja na to, że i z małpy zrobi się modelkę, wszystko zalezy od tego ile jest się w stanie zainwestować w nia pieniazków :lol:

Ja mówie o zwykłym, statystycznym, Kowalskim, Kowalskiej, pracującymi za 1200 zł brutto ;)

Skoro facet sie postarzał o 10 lat pomiędzy 30stym a 40stym rokiem zycia, to może póxniej zwolnić. A kobiety pewnie wtedy ruszają ze zmarszczkami, siwieniem, zaokrągleniem.

Wątek nie dotyczy raczej statystycznego Kowalskiego i Kowalskiej, zarabiających po 1200brutto, oni rzadko budują domy, :wink:

Skoro facet sie postarzał o 10 lat pomiędzy 30stym a 40stym rokiem zycia, to może póxniej zwolnić. A kobiety pewnie wtedy ruszają ze zmarszczkami, siwieniem, zaokrągleniem.

Wątek nie dotyczy raczej statystycznego Kowalskiego i Kowalskiej, zarabiających po 1200brutto, oni rzadko budują domy, :wink:

To prawda, do 40 byłam niezła laska :), niejedna 20 mogła mi zazdrościć. Teraz wszystko się skumulowało: wiek (hormony), budowa domu (nerwy, problemy z kasą), dorastające dziecko (nerwy, nieprzespane noce), no i niestety...

Ale podobno w tym wieku to już najważniejsze jest wnętrze, co by nie stetryczeć i na każdą okazję mieć dużo uśmiechu. :D

Moja żonka jest najpiękniejsza,najmądrzejsza i najwspanialsza pod każdym względem.Po ślubie schudła -ja przytyłem.A jak gotuje!!!!!

Ten Makłowicz z Kuroniem mogą się schować.Potrafi wszystko.Nawet spodnie mi uszyła.No i pięknie maluje.

A tak dla równowagi---

TAKI MĄŻ JAK JA TO SKARB!!!!

Oj baby,baby.

Zazdrośc Was zżera,że moja żonka trafiła na mnie :wink:

No,ale wszystkie miałyście równe szanse.

Ja tam nie narzekam ale mój Mężuś dziwnym trafem też jest z Radomia .

To musi być magiczne miejsce , skoro takie fajne chłopaki się tam rodzą :)

Pozdrowionka - Maxtorka :)