Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy kobiety zmieniają się po ślubie? :)

kroyena

Migrena zwana Globusem  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Migrena zwana Globusem

• Podomka
    • Dulszczyzna
    • Constans
    • Z(a)mieniona na lepszy model

Recommended Posts

• Odpowiedzi 178
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szanowni Panowie tak dla przypomnienia kreskówka Disneya Kaczor Donald z obiekcjami przed zaręczynami. :roll:

Czy kobieta zmienia się po ślubie ? W moim przypadku tak, a ja w tej zmianie mam jakiś udział. Była taka opanowana i towarzyska. Teraz stała się nerwowa i stroni od wizyt i towarzystwa. Najlepiej czuje się w ogrodzie, gdzie przebywa do późnych godzin. :wink: No i jak to umiejscowić w ankiecie ? Który przedział zakreślić ?

Pozdrwaiam !

Kobitki cosik przemalowałyście wątek.

O facetach po sąsiedzku.

Jak chłopaki nie chcą ( boją się :wink: ) wypowiadać to ktoś musi ten wątek podtrzymać , co nie ? :wink: :wink: :wink:

Dziewczyny ,

zdjecia pattayi i kroyeny - oczywiście , są w dziale " Forum on line " , w wątku " Gęby " i co ciekawe obydwaj są fotografowani nad wodą ( wodniki czy rybki ? )

Pozdrowionka :)

Czasami w polepszaniu wielce przydatne są narzędzia z gatunku przyrody ożywionej.

Taki np. cocer spaniel maści czornej. Ile to do domu nawnosi.

Na pewno więcej niż mąż.

A ile się takiemu stworowi nawybacza.

Na pewno więcej niż mężowi.

Ale za to jest na kogo zwalić fenomen wędrujacych używanych skarpetek.

Dlatgo też narzędź taki wielce przydatny dla polepszania może być, bo to spokojność dla mężą zwiększona.

czy kobiety zmieniaja sie po slubie? chyba tak - zmieniaja swoje przyzwyczajenia nawet - a wszystko dla meza, a o to przyklad:

Pewna żona miałą zawsze pięknie opisane potrawy w zamrażarce. Na karteczkach widniały nazwy takie jak "Mielone", "Schab", "Łopatka", "Stek", "Wołowina z warzywami" itp... Jednak ilekroć pytała męża co chce na obiad, nigdy nie prosił o żaden z rodzajów posiłków, które były w zamrażarce. Postanowiła więc zmienić sposób opisywania potraw, tak aby zawsze mieć to, co jej mąż będzie chciał na obiad. Od tego dnia na zamrożonych woreczkach pojawiły się karteczki, na których było napisane: "Cokolwiek", "Wszystko jedno", "Coś dobrego", "Nie wiem", "Bez znaczenia", "Coś do jedzenia".

:p :wink:

zdjecia pattayi i kroyeny - oczywiście , są w dziale " Forum on line " , w wątku " Gęby " i co ciekawe obydwaj są fotografowani nad wodą ( wodniki czy rybki ? )

Ja Lew jestem wspaniały,ale lubię wodę a zwłaszcza inne płyny.

Zapomniałaś napisać po obejrzeniu zdjęć,że "...takich dwóch,jak nas trzech..."

Dziennik trza czytać. Toć napisałem spod gwiazdy Aqariusa. 8)

A co ciekawsze zdjęcie kroyeny to reklamuje lokal z zielem. :lol:

Dyć wiem , żeś Ty Aquarius :)

Ale takie zdjątko na plaży , z młodą kroyenką płci żeńskiej i pieskiem żony kroyeny to co ? fatamrugana jakaś czy złudzenie apteczne ?

Pozdrowionka :)

Oczywiscie poszlam zwiedzic "geby" - kroyena jest ale pattaya - same krzyzyki jakies zamiast zdjec ....? o co chodzi?

Dosyć dawno oglądałam te zdjęcia a teraz mi się nie wyświetlają , widzę tylko X . Ale było ich kilka i zapamiętałam takie : jak się wyłaniasz z wody niczym Neptun a z lewego boku w kadr weszły czyjeś nogi i drugie chyba w basenie - i tu chyba trzymasz w ręce" inne płyny " .

Mogłam coś pokiełbasić ale w moim wieku .... :wink:

pozdrowionka :)