Majka 17.11.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Teraz na odmianę slepa jestem, nie widziałam pattayi na oczy A z chęcią zobaczę co straciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 17.11.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Pro-si-my o zdję-cie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.11.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Pro-si-my o zdję-cie!!! Tak - przylaczam sie do prosby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2004 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Kobitki cosik przemalowałyście wątek.O facetach po sąsiedzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2004 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Może ktosik zamiast o teściowych co to się zmieniają po ślubie, co rzeczą oczywistą jest to może o synowych.Może być bardziej obiektywnie niż u mążów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.11.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 O właśnie.Dzięki kroyena za pomoc w krytycznej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 O właśnie. Dzięki kroyena za pomoc w krytycznej sytuacji. No nie, dezerteruje............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2004 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 No nie, okopuje się na z góry ustalonych pozycjach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Szanowni Panowie tak dla przypomnienia kreskówka Disneya Kaczor Donald z obiekcjami przed zaręczynami. Czy kobieta zmienia się po ślubie ? W moim przypadku tak, a ja w tej zmianie mam jakiś udział. Była taka opanowana i towarzyska. Teraz stała się nerwowa i stroni od wizyt i towarzystwa. Najlepiej czuje się w ogrodzie, gdzie przebywa do późnych godzin. No i jak to umiejscowić w ankiecie ? Który przedział zakreślić ? Pozdrwaiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Kobitki cosik przemalowałyście wątek. O facetach po sąsiedzku. Jak chłopaki nie chcą ( boją się ) wypowiadać to ktoś musi ten wątek podtrzymać , co nie ? Dziewczyny , zdjecia pattayi i kroyeny - oczywiście , są w dziale " Forum on line " , w wątku " Gęby " i co ciekawe obydwaj są fotografowani nad wodą ( wodniki czy rybki ? ) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2004 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Dziennik trza czytać. Toć napisałem spod gwiazdy Aqariusa. A co ciekawsze zdjęcie kroyeny to reklamuje lokal z zielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2004 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Czasami w polepszaniu wielce przydatne są narzędzia z gatunku przyrody ożywionej.Taki np. cocer spaniel maści czornej. Ile to do domu nawnosi. Na pewno więcej niż mąż.A ile się takiemu stworowi nawybacza.Na pewno więcej niż mężowi. Ale za to jest na kogo zwalić fenomen wędrujacych używanych skarpetek. Dlatgo też narzędź taki wielce przydatny dla polepszania może być, bo to spokojność dla mężą zwiększona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.11.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 czy kobiety zmieniaja sie po slubie? chyba tak - zmieniaja swoje przyzwyczajenia nawet - a wszystko dla meza, a o to przyklad: Pewna żona miałą zawsze pięknie opisane potrawy w zamrażarce. Na karteczkach widniały nazwy takie jak "Mielone", "Schab", "Łopatka", "Stek", "Wołowina z warzywami" itp... Jednak ilekroć pytała męża co chce na obiad, nigdy nie prosił o żaden z rodzajów posiłków, które były w zamrażarce. Postanowiła więc zmienić sposób opisywania potraw, tak aby zawsze mieć to, co jej mąż będzie chciał na obiad. Od tego dnia na zamrożonych woreczkach pojawiły się karteczki, na których było napisane: "Cokolwiek", "Wszystko jedno", "Coś dobrego", "Nie wiem", "Bez znaczenia", "Coś do jedzenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.11.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Dziwne pytanie Przecież od zawsze wiadomo, iż kobieta z definicji zmienną jest ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.11.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 zdjecia pattayi i kroyeny - oczywiście , są w dziale " Forum on line " , w wątku " Gęby " i co ciekawe obydwaj są fotografowani nad wodą ( wodniki czy rybki ? ) Ja Lew jestem wspaniały,ale lubię wodę a zwłaszcza inne płyny. Zapomniałaś napisać po obejrzeniu zdjęć,że "...takich dwóch,jak nas trzech..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Dziennik trza czytać. Toć napisałem spod gwiazdy Aqariusa. A co ciekawsze zdjęcie kroyeny to reklamuje lokal z zielem. Dyć wiem , żeś Ty Aquarius Ale takie zdjątko na plaży , z młodą kroyenką płci żeńskiej i pieskiem żony kroyeny to co ? fatamrugana jakaś czy złudzenie apteczne ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.11.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 zdjecia pattayi i kroyeny - oczywiście , są w dziale " Forum on line " , w wątku " Gęby " i co ciekawe obydwaj są fotografowani nad wodą ( wodniki czy rybki ? ) Ja Lew jestem wspaniały,ale lubię wodę a zwłaszcza inne płyny. Zapomniałaś napisać po obejrzeniu zdjęć,że "...takich dwóch,jak nas trzech..." Oczywiscie poszlam zwiedzic "geby" - kroyena jest ale pattaya - same krzyzyki jakies zamiast zdjec ....? o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.11.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 A co ma być jak nie krzyżyki.Niech sobie przypomnę...Kto to tak mnie zakopywać chciał?I krzyżyk postawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 zdjecia pattayi i kroyeny - oczywiście , są w dziale " Forum on line " , w wątku " Gęby " i co ciekawe obydwaj są fotografowani nad wodą ( wodniki czy rybki ? ) Ja Lew jestem wspaniały,ale lubię wodę a zwłaszcza inne płyny. Zapomniałaś napisać po obejrzeniu zdjęć,że "...takich dwóch,jak nas trzech..." Dosyć dawno oglądałam te zdjęcia a teraz mi się nie wyświetlają , widzę tylko X . Ale było ich kilka i zapamiętałam takie : jak się wyłaniasz z wody niczym Neptun a z lewego boku w kadr weszły czyjeś nogi i drugie chyba w basenie - i tu chyba trzymasz w ręce" inne płyny " . Mogłam coś pokiełbasić ale w moim wieku .... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.11.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 maxtorka a moze jakis bardziej szczegolowy opis? ja nie widzialam zdjec , od razu zobaczylam X wychodzil z wody??? no to chyba mniej ubrany byl niz kroyena? pattaja gdzie mozna zobaczyc te zdjatka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts