Majka 17.11.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 maxtorka a moze jakis bardziej szczegolowy opis? ja nie widzialam zdjec , od razu zobaczylam X wychodzil z wody??? no to chyba mniej ubrany byl niz kroyena? pattaja gdzie mozna zobaczyc te zdjatka??? No, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 17.11.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 maxtorka a moze jakis bardziej szczegolowy opis? ja nie widzialam zdjec , od razu zobaczylam X wychodzil z wody??? no to chyba mniej ubrany byl niz kroyena? pattaja gdzie mozna zobaczyc te zdjatka??? Mam to samo. I w dalszym ciągu nie wiem, czy to dobrze, że 20 lat temu nie pojechałam do Radomia, czy też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.11.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 A miało być o żonach a wyszły - pragnienia.... żon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 maxtorka a moze jakis bardziej szczegolowy opis? ja nie widzialam zdjec , od razu zobaczylam X wychodzil z wody??? no to chyba mniej ubrany byl niz kroyena? pattaja gdzie mozna zobaczyc te zdjatka??? Na zdjątku gdzie pattaya wyłania się niczym Neptun niewiele widać bo jest robione z oddali , ale chyba wyłonił się do połowy i jak to w wodzie -garnituru raczej na sobie nie miał Więcej grzechów nie pamiętam pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.11.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 maxtorka a moze jakis bardziej szczegolowy opis? ja nie widzialam zdjec , od razu zobaczylam X wychodzil z wody??? no to chyba mniej ubrany byl niz kroyena? pattaja gdzie mozna zobaczyc te zdjatka??? Wiecej grzechów nie pamiętam Na zdjątku gdzie pattaya wyłania się niczym Neptun niewiele widać bo jest robione z oddali , ale chyba wyłonił się do połowy i jak to w wodzie -garnituru raczej na sobie nie miał pozdrowionka No chyba ze nurkowal - to i mundurek i okularki i rureczka ..... i nic nie widac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2004 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 No i proszę jak to kobitki z żondaniami co by się obnażać, że o hydraulikach nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.11.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Na zdjątku gdzie pattaya wyłania się niczym Neptun To sformułowanie bardzo mi się podoba i świadczy wybitnym poczuciu estetyki jak i o dobrym smaku osoby piszącej te słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 17.11.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 A miało być o żonach a wyszły - pragnienia.... żon ? Eee, zaraz pragnienia. Teraz to już bym nie zmieniła, ale dobrze wiedzieć, że nie mam czego żałować (mam nadzieję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.11.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 i rureczka wstydź się dziewczę,wstydź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.11.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Na zdjątku gdzie pattaya wyłania się niczym Neptun To sformułowanie bardzo mi się podoba i świadczy wybitnym poczuciu estetyki jak i o dobrym smaku osoby piszącej te słowa. hmmm a ja kojarze Neptuna jako grubaska malego z widlami w rekach ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2004 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 rogatek i czerwona wiecha na końcu łogonka co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.11.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 hmmm a ja kojarze Neptuna jako grubaska malego z widlami w rekach ...... To Satyr jakiś albo inny obleśniak. Neptun to wspaniały,wysoki,szczupły,władczy,strzelisty,przystojny,ogolony pod pachami,z pięknymi włosami na głowie,marzenie każdej kobiety ,cudowny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2004 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 pattaya, ale miało być o przemianach kobiet na przykład w syreny, niekoniecznie strażacko-alarmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Na zdjątku gdzie pattaya wyłania się niczym Neptun To sformułowanie bardzo mi się podoba i świadczy wybitnym poczuciu estetyki jak i o dobrym smaku osoby piszącej te słowa. hmmm a ja kojarze Neptuna jako grubaska malego z widlami w rekach ...... Nie , nie i jeszcze raz nie ! Neptun to władca mórz i oceanów ( inaczej Posejdon , ale nie pamiętam czy w mitologii greckiej czy rzymskiej ) i jak przystało na władcę na pewno jest wysoki , przystojny i majestatyczny i w dłoni dzierży trójząb . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 17.11.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 rogatek i czerwona wiecha na końcu łogonka co? Pattaya, chyba jakieś sprostowanie będziesz musiał zamieścić, bo inaczej, do końca...no, może do lutowego spotkania, będę tak sobie Ciebie wyobrażać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2004 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Co Jolka zakazany łowocek lepiej smakowituje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 hmmm a ja kojarze Neptuna jako grubaska malego z widlami w rekach ...... To Satyr jakiś albo inny obleśniak. Neptun to wspaniały,wysoki,szczupły,władczy,strzelisty,przystojny,ogolony pod pachami,z pięknymi włosami na głowie,marzenie każdej kobiety ,cudowny..... Nie popadasz przypadkiem w narcyzm niezly opis, ale proszę o zobrazowanie przymiotnika "strzelisty" Pattaya, ty baletem się zajmujesz? - "ogolony pod pachami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 17.11.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Neptun to wspaniały,wysoki,szczupły,władczy,strzelisty,przystojny,ogolony pod pachami,z pięknymi włosami na głowie,marzenie każdej kobiety ,cudowny..... Za późno, obraz w wyobraźni już powstał. Tylko inny obraz może go zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 17.11.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Co Jolka zakazany łowocek lepiej smakowituje? To przecież nic nowego "jak świat światem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2004 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Neptun raczej włochaty był za wyjątkiem wysokiego czoła, z tego co pamiętam (oczywiście ). Oczywiście . Z przeprowadzonego niedawno sądażu niektóre przedstawicielki płci przeciwnej zmieniły upodobania estetyczne. Że tak się przyczepię epizodu z rowkiem specjalisty. Któraby za młodzieńczych lat uznała to za wzrokową strefę erogenną? Panowie szlufki z pasów, pasy ze szluwek, czy jakos tak. No i skłony przed lodówą, albo przy innych pracach domowych. Noże być ciekawy eksperyment natury socjo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts