pattaya 17.11.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Neptun to władca mórz i oceanów ( inaczej Posejdon , ale nie pamiętam czy w mitologii greckiej czy rzymskiej ) i jak przystało na władcę na pewno jest wysoki , przystojny i majestatyczny i w dłoni dzierży trójząb . O to,to! Bardzo inteligentna kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.11.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 proszę o zobrazowanie przymiotnika "strzelisty" Taki jak ja! (zwłaszcza jak brzuch wciągnę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 słyszałam ,że żony zmieniają po ślubie ( określenie) najpierw są żabcie potem ropuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 17.11.2004 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 a jaka jest różnica między czarodziejką i czarownicą? .... jakieś 30 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.11.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Neptun to władca mórz i oceanów ( inaczej Posejdon , ale nie pamiętam czy w mitologii greckiej czy rzymskiej ) i jak przystało na władcę na pewno jest wysoki , przystojny i majestatyczny i w dłoni dzierży trójząb . O to,to! Bardzo inteligentna kobieta. Ja wiem ze to wladca morz i oceanow, ale pamietam jak bylam na obozie jakmis mlodziezowym, to mielismy chrzest chrzcil nas Neptun - i byl malym grubaskiem z widlami ( maxtorka - niech ci bedzie z trojzebem) w rekach z jakims przescieradlem na sobie i wiankiem na glowie I tak dlatego go kojarze. kroyena a ta zamiana kobiety w syrene to chyba by sie facetom nie oplacala. Musieli by wszystko sami robic i jeszcze kobitke ( syrena nozek przeciez nie ma) na rekach wciaz nosic ... A tak pisze jeden moj znajomy do mnie o tym jak kobieta zmienia sie z wiekiem: Kobiety a kontynenty: - do 18 lat kobieta jest jak Australia - między 18 a 25 rokiem życia - zwariowana jak Ameryka - między 25 a 35 rokiem życia - gorąca jak Afryka - po 35 roku życia - wyeksploatowana jak Europa - po 50 roku życia - zimna jak Antarktyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 18.11.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 pattaya, ale miało być o przemianach kobiet na przykład w syreny Kroyene no co Ty , w syrene???? Toz to chałasliwy dwusuw , psuje sie i smierdzi , a zreszta teraz to już podlega chyba pod ochrone ze wzgledy na zabytkowosć tego modelu. Jesli już to w Jaguara PS oczywiscie wszystkie kobiety proszone sa o nie doszukiwanie sie głebokich podtekstów. Meżczyźni sa prosci i pisza dokladnie to co myśla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.11.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 pattaya, ale miało być o przemianach kobiet na przykład w syreny Kroyene no co Ty , w syrene???? Toz to chałasliwy dwusuw , psuje sie i smierdzi , a zreszta teraz to już podlega chyba pod ochrone ze wzgledy na zabytkowosć tego modelu. Jesli już to w Jaguara PS oczywiscie wszystkie kobiety proszone sa o nie doszukiwanie sie głebokich podtekstów. Meżczyźni sa prosci i pisza dokladnie to co myśla . Oj Rbit, Rbit dopiero bylbys posluszny i grzeczny jak baranek przy takim jaguarze ( toz to grozny charakterek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 18.11.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Aga , przepraszam , że nie w temacie ...ale za każdym razem jak patrzę na ten Twój domek ( taki wygimnastykowany ) to widzę Cię przy garach , jak próbujesz jedną ręką coś mieszać w rondlu a drugą łapiesz zsuwające się szklanki ze stołu i garnek , który też zlatuje właśnie z pieca Jak Ty to wytrzymujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.11.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Aga , przepraszam , że nie w temacie ...ale za każdym razem jak patrzę na ten Twój domek ( taki wygimnastykowany ) to widzę Cię przy garach , jak próbujesz jedną ręką coś mieszać w rondlu a drugą łapiesz zsuwające się szklanki ze stołu i garnek , który też zlatuje właśnie z pieca Jak Ty to wytrzymujesz? no ja tez to widze juz kiedys mowilam ze cos ten domek taki nerwowy , kica i kica i podskakuje - i jak w takim domku dobrze celowac? ( to temat z blizniaczego watku - "jak mezczyzni sie zmieniaja.... " a ta znow swoje - powie inwestor). Osowa ale wiesz ten wybor moj to chyba wyszedl stad ze juz od dawna probuje sie na aerobik zapisac ale jakos nie moge - zima, zimno, leniwo , sennie .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.11.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 I tu nawiązanie do dbałości o wygląd po zaobrączkowaniu. Agnieszko.. Chociaż ponoć trendy jest naturalizm może poddepiluj włoski na łydce i przeciągnij a chociażby olejnom transparentnom pazura ?? A ja dokleję sobie rzęsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.11.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 I tu nawiązanie do dbałości o wygląd po zaobrączkowaniu. Agnieszko.. Chociaż ponoć trendy jest naturalizm może poddepiluj włoski na łydce i przeciągnij a chociażby olejnom transparentnom pazura ?? A ja dokleję sobie rzęsy ah tam, na lydce lasu nie mam, pazur jakos sie trzyma rzesy? eh, dopiero bym spala nad kompem, oczka by sie zamykaly same pod dodatkowym ciezarem ....... na wyglad nie narzekam , za to na brak wypoczynku tak - dlategoz takie lenistwo mnie naszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 18.11.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Chciałyście to macie.Oto słynne zdjęcie:http://foto.onet.pl/upload/48/97/_369216_n.jpg to moja córcia,ale niezbyt dobre ujęcie http://foto.onet.pl/upload/37/12/_369215_n.jpg a to my razemhttp://foto.onet.pl/upload/34/50/_369217_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 A wiesz pattaya skads jakbym cie znala .......... ? Pierwsze zdjecie jest musze powiedziec ekscytujace Rozumiem ze pierwszoplanowym obrazem byly nozki a morze i osobnik to paln drugi . Gratulacje dla fotografa i dla ciebie za ten wlasnie wybor zdjecia sposrod wielu , ktore pewnie masz Nozki co prawda mnie nie zafascynowaly ale drugie i trzecie zdjecie bardzo - dzidzia poprostu wspaniala pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 pattaya się przypomniał to co mi szkodzi, Łojciec Pelikan: http://www.logistics.pl/imgs/kroy3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 ziabcia chyba nie będziesz mi kazała łydek woskiem na zimno traktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 kroyena a ja myslalam ze ty jedno dziecie masz , kiedy sie tak namnozyly? oh te lato, te biwaki , morze, grile, opalone ciala, faceci spodnie sciagaja ( lub odpinaja) ............. Fajne zdjecie, boska cora. pozdrawiam P.S. moj synek tez jest super boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ciekawe, że nikt nie pyta, gdzie te matki Polki co to łojciec marożienoje własne łobronić przed piskląt chmarom ni może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ciekawe, że nikt nie pyta, gdzie te matki Polki co to łojciec marożienoje własne łobronić przed piskląt chmarom ni może. A bo wiadomo ze fotografuja juz tak jest - matki sie zajmuja i zajmuja, ale jak zdjecia z albumem sie wezmie to wszedzie z ojcami pociechy paraduja - i z czego to wynika? matki lubia fotografowac czy ojcowie pozowac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 qrka jaka wygadana, ztąd te nóżki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 qrka jaka wygadana, ztąd te nóżki . eh tam, ogladnelam wczoraj jeden film i do dzis przezywam, a ja jak przezywam to gadam i gadam i gadam ...... A film to "DOGMA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts