Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy kobiety zmieniają się po ślubie? :)

kroyena

Migrena zwana Globusem  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Migrena zwana Globusem

• Podomka
    • Dulszczyzna
    • Constans
    • Z(a)mieniona na lepszy model

Recommended Posts

• Odpowiedzi 178
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Neptun to władca mórz i oceanów ( inaczej Posejdon , ale nie pamiętam czy w mitologii greckiej czy rzymskiej ) i jak przystało na władcę na pewno jest wysoki , przystojny i majestatyczny i w dłoni dzierży trójząb .

O to,to!

Bardzo inteligentna kobieta.

Ja wiem ze to wladca morz i oceanow, ale pamietam jak bylam na obozie jakmis mlodziezowym, to mielismy chrzest :p chrzcil nas Neptun - i byl malym grubaskiem z widlami ( maxtorka - niech ci bedzie z trojzebem) w rekach z jakims przescieradlem na sobie i wiankiem na glowie :roll: :p :wink: I tak dlatego go kojarze.

kroyena a ta zamiana kobiety w syrene to chyba by sie facetom nie oplacala. Musieli by wszystko sami robic i jeszcze kobitke ( syrena nozek przeciez nie ma) na rekach wciaz nosic ... :p :wink:

A tak pisze jeden moj znajomy do mnie o tym jak kobieta zmienia sie z wiekiem:

Kobiety a kontynenty:

- do 18 lat kobieta jest jak Australia

- między 18 a 25 rokiem życia - zwariowana jak Ameryka

- między 25 a 35 rokiem życia - gorąca jak Afryka

- po 35 roku życia - wyeksploatowana jak Europa

- po 50 roku życia - zimna jak Antarktyda.

pattaya, ale miało być o przemianach kobiet na przykład w syreny :roll:

Kroyene no co Ty , w syrene???? Toz to chałasliwy dwusuw , psuje sie i smierdzi , a zreszta teraz to już podlega chyba pod ochrone ze wzgledy na zabytkowosć tego modelu.

Jesli już to w Jaguara ;)

PS

oczywiscie wszystkie kobiety proszone sa o nie doszukiwanie sie głebokich podtekstów. Meżczyźni sa prosci i pisza dokladnie to co myśla ;).

pattaya, ale miało być o przemianach kobiet na przykład w syreny :roll:

Kroyene no co Ty , w syrene???? Toz to chałasliwy dwusuw , psuje sie i smierdzi , a zreszta teraz to już podlega chyba pod ochrone ze wzgledy na zabytkowosć tego modelu.

Jesli już to w Jaguara ;)

PS

oczywiscie wszystkie kobiety proszone sa o nie doszukiwanie sie głebokich podtekstów. Meżczyźni sa prosci i pisza dokladnie to co myśla ;).

Oj Rbit, Rbit dopiero bylbys posluszny i grzeczny jak baranek przy takim jaguarze ( toz to grozny charakterek) :p :wink:

Aga , przepraszam , że nie w temacie ...ale za każdym razem jak patrzę na ten Twój domek ( taki wygimnastykowany :wink: ) to widzę Cię przy garach , jak próbujesz jedną ręką coś mieszać w rondlu a drugą łapiesz zsuwające się szklanki ze stołu i garnek , który też zlatuje właśnie z pieca :lol: :lol: :lol: Jak Ty to wytrzymujesz? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aga , przepraszam , że nie w temacie ...ale za każdym razem jak patrzę na ten Twój domek ( taki wygimnastykowany :wink: ) to widzę Cię przy garach , jak próbujesz jedną ręką coś mieszać w rondlu a drugą łapiesz zsuwające się szklanki ze stołu i garnek , który też zlatuje właśnie z pieca :lol: :lol: :lol: Jak Ty to wytrzymujesz? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

:p :p :p :p :p :p

no ja tez to widze :p

juz kiedys mowilam ze cos ten domek taki nerwowy , kica i kica i podskakuje - i jak w takim domku dobrze celowac? ( to temat z blizniaczego watku - "jak mezczyzni sie zmieniaja.... " a ta znow swoje - powie inwestor).

Osowa ale wiesz ten wybor moj to chyba wyszedl stad ze juz od dawna probuje sie na aerobik zapisac ale jakos nie moge - zima, zimno, leniwo , sennie ..........

:p :wink:

I tu nawiązanie do dbałości o wygląd po zaobrączkowaniu.

Agnieszko..

Chociaż ponoć trendy jest naturalizm może poddepiluj włoski na łydce i przeciągnij a chociażby olejnom transparentnom pazura ??

:D :D :D

A ja dokleję sobie rzęsy :wink:

ah tam, na lydce lasu nie mam, pazur jakos sie trzyma :wink:

rzesy? eh, dopiero bym spala nad kompem, oczka by sie zamykaly same pod dodatkowym ciezarem .......

na wyglad nie narzekam , za to na brak wypoczynku tak - dlategoz takie lenistwo mnie naszlo :wink:

A wiesz pattaya skads jakbym cie znala .......... ? :p

Pierwsze zdjecie jest musze powiedziec ekscytujace :p :wink: Rozumiem ze pierwszoplanowym obrazem byly nozki a morze i osobnik to paln drugi . Gratulacje dla fotografa i dla ciebie za ten wlasnie wybor zdjecia sposrod wielu , ktore pewnie masz :p :wink:

Nozki co prawda mnie nie zafascynowaly ale drugie i trzecie zdjecie bardzo - dzidzia poprostu wspaniala

:p pozdrawiam

Ciekawe, że nikt nie pyta, gdzie te matki Polki co to łojciec marożienoje własne łobronić przed piskląt chmarom ni może. :o

A bo wiadomo ze fotografuja :p juz tak jest - matki sie zajmuja i zajmuja, ale jak zdjecia z albumem sie wezmie to wszedzie z ojcami pociechy paraduja - i z czego to wynika? matki lubia fotografowac czy ojcowie pozowac???? :p