Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy kobiety zmieniają się po ślubie? :)

kroyena

Migrena zwana Globusem  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Migrena zwana Globusem

• Podomka
    • Dulszczyzna
    • Constans
    • Z(a)mieniona na lepszy model

Recommended Posts

Ano wkłasnie.

Jako osobisty stwórca wiosnorośli Kroyenowej, Kroyena zawsze stanie murem za córcią oczkogłową.

I teraz weż biedny zieńciu poskarż się na zmienność poślubną.

Działanie jak by nie było wysokiego ryzyka. 8)

Nie dziwię się ,że mało jest skarżących na swój los odmieniony.

• Odpowiedzi 178
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jako już gdzieniegdzie pisałem, potencjalny zienciu przechlapane ma ze względu na testowanie poczuciem humoru a' la kroyena'.

(tu: poprzez łoglądanie łobrazu z de Niro pt. "Poznaj mojego tatę" i wzięcie pod lupę przy scenie z wykrywaczem, co wszystkim potencjalnym teściom polecam 8).)

Jako już gdzieniegdzie pisałem, potencjalny zienciu przechlapane ma ze względu na testowanie poczuciem humoru a' la kroyena'.

(tu: poprzez łoglądanie łobrazu z de Niro pt. "Poznaj mojego tatę" i wzięcie pod lupę przy scenie z wykrywaczem, co wszystkim potencjalnym teściom polecam 8).)

zieciu przechlapane ma a tesciowa to co????

nie slyszales kto powiedzial - ostrozności nigdy za wiele?

wlasnie ziec zamykajac na klodke trumne z tesciowa :wink:

Melduję się.

Czy Wy to spać nie możecie? Coście nabroili?

kroyena

ten film "Dogma" mnie załamał.Żyłem w błogim przekonaniu,że Salma Hayek ma duży,piękny biust.A tu takie uszy od królika :(

A piekny biust to znaczy duzy biust? hmmm no i duzy to tez rzecz wzgledna .... zalezy od patrzacego - co rozumie przez "duze":wink:

Dwugarśćny po 50 ?

W dobie dzisiejszych areozolowych códów- niewidów można mieć piękniejszy niż 20 letni.

Wszak jeśli mam co chwila propozycję wydłużenia czegoś, czego mi natura poskąpiła....

e tam, lepsze naturalne powiekszanie :p w tym celu - dlugie masaze plci przeciwnej wskazane :p :wink:

no jeszcze karmienie piersia :lol: