Paty 19.11.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Kroyena Bardzo mnie ciekawią te Twoje zwisy przy kostkach. Co musiało się stać żę tak nagle gaciory w połowie Ci się rozdarły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.11.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 a wiesz jak taki wyglada po 50 -tce? Wtedy zmieniamy jednostkę miary. Na łokcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Co do kostek to nadmieniam, że i tak miałem skarpetki (skraweczek wystaje), tak więc seksy kosteczki i tak pozostałyby zakryte. Co do odpadających gaciorów jest to wielce pożyteczna funkcja użytku letniego. Letniego ze względy na porę roku (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.11.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Zareagowałem na hasło "wino"O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Czy ja gdzieś pisałem o Pelikanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 pattaya tam nie chodziło o wino tylko o winę. A jak wiadomo podręczny facet zawsze winny jest. Niekoniecznie wstawiony (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.11.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Nie da się śmierdzieć szachami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.11.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Dziewczyny gdzieś pouciekały.Obiady gotują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 a wiesz jak taki wyglada po 50 -tce? Wtedy zmieniamy jednostkę miary. Na łokcie. Dowcip widze sie trzyma ciebie mocno czyzby sniezek tak podzialal na humory forumowiczow, siedze dzis od rana i smieje sie do komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Dziewczyny gdzieś pouciekały.Obiady gotują? jaki obiad?? tu sie ciezko pracuje a ty o obiadach wlasnie zakupilam palucha z jablkiem - ale jablko okazalo sie byc makiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Jak chcesz być rzucony na maty (szachy maty oczywiście ) to musi być współwinna. Inaczej może być bliskie spotkanie 3 stopnia z Wałami i to raczej kuchennymi niż Jagiellońskimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.11.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Pattaya fajne zdjęcia. Ponieważ nie widać, abyś trząsl sie z zimna wychodząc z wody a i hotel jakis taki kolorowy, zdradx w jakimże to kurorcie wypoczywałeś z rodziną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.11.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 I dlatego u mnie w domu nie ma wałka.Za każdym razem jak żonka chce kupić i błagalnie wczepia mi się w odzież twierdząc " to tylko do ciasta kotku,ile można wałkować butelką" , pozostaję niewzruszony i twardy jak skała.Stanowczo zabraniam.Strzeżonego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.11.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 zdradx w jakimże to kurorcie wypoczywałeś z rodziną? U króla Minosa.Pojechałem zwabiony myślą o rzeszach beztroskich,swawolnych kretynek. Niedoczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Nie da się śmierdzieć szachami a brydżem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.11.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Te kretynki to miały nago biegać???????? Mam nadzieję, ze kretenki cię nie rozczarowały za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Z dwojga złego to chyba wolałbym wałek od tasaka. Swoją drogą takie wino branie może mieć swój urok np. uzyskanie spokoju (do którego się tak dąży) poprzez tzw. ciche dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.11.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Mam nadzieję, ze kretenki cię nie rozczarowały za bardzo A skąd! Uwielbiam Kretę.Byliśmy tam już trzeci raz.Grecy to najfajniejszy naród w Europie.Tylko kac po ouzo jest potworny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Z dwojga złego to chyba wolałbym wałek od tasaka. Swoją drogą takie wino branie może mieć swój urok np. uzyskanie spokoju (do którego się tak dąży) poprzez tzw. ciche dni. ja nie uznaje cichych dni - najgorsze co moze byc, lepiej sie wykrzyczec a potem zaraz poprzytulac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.11.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 a brydżem? Oj,joj,joj. Twój mąż śmiedzi brydżem?Niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts