square15 16.07.2020 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Witam, mam pytanie dotyczące hydroizolacji. W mojej łazience mam wannę razem z prysznicem. Płytki na ścianie nie są położone do samego sufitu, tylko ok. 40cm niżej. Łączenie ściany z płytką jest bez półki czyli na gładko, woda nie stoi. W trakcie prysznicu widać, że krople padają na ścianę. W związku z tym boje się, że może pojawić się grzyb. Ściana pomalowana jest farbą przeznaczoną do łazienek jednak nie jestem przekonany, że to wystarczy. Jak mogę zabezpieczyć tą powierzchnię? W internecie widziałem lakier hydrofobowy i woder atlasa, lecz nie wiem czy można to stosować na farbę. Jak odpowiednio zabezpieczyć ścianę? Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 16.07.2020 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Jak odpowiednio zabezpieczyć ścianę? Dziękuję i pozdrawiam. Najlepiej pomalować ją dobrej jakości farbą np PERMA-WHITE jest naprawdę rewelacyjna co do jakości - jeśli mogę - to polecam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witecz 28.09.2020 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Czy wykonanie hydroizolacji w łazience to teraz już standard? Zabieramy się powoli do remontu i spotkałem się z różnym zdaniem pośród fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 28.09.2020 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Dobra farba do "łazienek" lub "kuchni i łazienek" załatwi sprawę.Mam ścianę nad wanną z parawanem pomalowaną Duluxem easycare do kuchni i łazienek za 60 zł i po 5 latach będę malował ponownie tylko dlatego, że będę malował całe mieszkanie. Daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts