Davidcz 16.07.2020 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Witam,Zrobiłem podłogę na wiązarze z płyt OSB, w części poszerzonej na ewentualną adaptację góry. Co robiliście w miejscu za belkami do których robi się ścianki? Jest tam sporo skośnych belek i z tego co się orientuję nie daje się tam płyt. Jest tam widoczna wełna przykryta folią. Czy tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajprzeznet 19.07.2020 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2020 W projekcie z reguły jest info czym powinien być pokryty strop od góry - ja np. mam że deskowanie lub płyta osb.W praktyce może niby zostać wełna i folia, choć jeśli coś się dostanie na poddasze to ewentualne pokrycie tego np. płyta osb utrudni przedostanie się tam zwierzakom itp. Dla świętego spokoju można dać np cienka OSB grunt żeby pamiętać że jest to cienkie i tam nie wchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts