Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pokażcie gęby... swoich zwierzaków!

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oczęta ma i to bardzo ładne aż szkoda że zakryte

najczęściej pracuje mu zmysł węchu :) i słuchu szczególnie jak otwieramy lodówke :wink: poza tym że zostawia kupe kłaków i przynosi tone piachu to bardzo go wszyscy kochamyhttp://foto.onet.pl/upload/12/54/_475980_n.jpg[/img][/url]

kiepskie zdjecie bo z tefonu

Ja to jak tu wejde to za kazdym razem sie zakochuje, ciekawe dlaczego?Teraz kocham te oczy co to ich nie widac , ostatnio tego maltretowanego boxera , bo chyba Go ktos czyms przycisnal?Moge dac mu buziaka? W usta? chyba na watek o zdradzie sie przeniose

Kurcze no muszę stanąć w obronie swojego spłaszczonego. A raczej w mojej własnej obronie. Otóż to nie jest skutek maltretowania, on się spłaszczył zanim się poznaliśmy. A w usta to chcesz rrmi całować tego, co to ma je niewidoczne czy może mojego? Bo mój byłby z pewnością zadowolony! I nietrudno trafić :) Polecam.

On się z wiekiem robi straszny pieszczoch i lubi spać przy kimś, najchętniej przytulony do nogi. A że ma przy tym świetny charakter, bardzo tego malucha lubimy. Kojarzy się z komiksem o Asterix'sie, bo wygląda jak Idefix i też jest porządnie sfiksowany - na punkcie aportowania. Robi się wtedy z niego skrzyżowanie bramkarza z myśliwym - to może robić godzinami. Poza tym wzór łagodności i posłuszeństwa. Nigdy niczego nie pogryzł, nawet starego kapcia, żywot prowadzi regularny, nie budzi w środku nocy, chodzi posłusznie bez smyczy, nie szczeka bez powodu, jest przyjacielem wszystkiego, co się rusza, no może z wyjątkiem zbyt natrętnych szczeniaków, które są często większe od niego i chcą go potraktować jak zabawkę. A, jeszcze odkurzacz to jego największy wróg. :lol: Na osiedlu mniejszy od niego jest tylko pewien York, a ten też jest pracowity, bo zawzięcie pilnuje największej działki, biega wzdłuż długiego płotu za wszystkim.

Nigdy niczego nie pogryzł?Nie budzi sie w środku nocy i chodzi posłusznie bez smyczy?Nie szczeka bez powodu i jest przyjacielem wszystkiego co się rusza? Toż to idealny pies. Nie wiedziałam że takie istnieją. Moja poza zamiłowaniem do apartowania i tym że jest pieszczochem to zupełne przeciwieństwo

Nigdy niczego nie pogryzł?Nie budzi sie w środku nocy i chodzi posłusznie bez smyczy?Nie szczeka bez powodu i jest przyjacielem wszystkiego co się rusza? Toż to idealny pies. Nie wiedziałam że takie istnieją. Moja poza zamiłowaniem do apartowania i tym że jest pieszczochem to zupełne przeciwieństwo

Wadę ma jedną. Nie jest to pies stróżujący ani obrończy. :lol:

W nocy śpi, tak jak my. Wieczorny spacerek i spać! Jak wolny dzień, śpi dłużej. Czasem sam się obudzi i trochę po domu połazi, ale nas nie budzi.

To ja wam pokaze swojego Pitbula:

http://www.groundgeckofreak.com/Photos/spetrii.jpg

To dorosla jaszczurka z gatunku Stenodactilus petrii osiagajaca rozmiar 6 cm. Ten samczyk ze wzgladu na posture i zachowanie dostal imie Pitbul.

A tu:

http://www.gekkota.com/assets/multimedia/SpetriBrianNelson.wav

mozna posluchac jak tesknie wola do samiczek, ktore juz niedlugo do niego przybeda.