Neska 17.05.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Upss nie wskoczył mi emblemacik chyba muszę trochę popracować żeby to naprawićprzepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neska 17.05.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 No chyba się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neska 17.05.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 o rany ale zemnie ciapa jak sie robi emlemat założyłam album na onecie dałam małe zdjęcie podałam adres i co i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neska 17.05.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 No jak teraz nie będzie to się zastrzelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 17.05.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 No jak teraz nie będzie to się zastrzelę A gdzie ten psiur ma oczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 17.05.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 No jak teraz nie będzie to się zastrzelę A gdzie ten psiur ma oczy ? O to samo chciałam spytać. Widział Was kiedyś? Fajny włochacz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 17.05.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Widział Was kiedyś? Ja tam myślę że musiał zdać się na pozostałe 4 zmysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 17.05.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Echhh bo to jest ta rasa, której sie pokazuje kawałek mięska i szybko zaznacza kokardką tą część, która uznaliśmy za głowę Na fotce psina jest przed identyfikacją poszczególnych części ciała tak dla zmyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 17.05.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Nie no język wskazuje na głowę. Ten egzemplarz jest pewnie płci męskiej i obawiał się kokardy, dlatego jęzorek wystawił dla świętego spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neska 17.05.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Oczęta ma i to bardzo ładne aż szkoda że zakryte najczęściej pracuje mu zmysł węchu i słuchu szczególnie jak otwieramy lodówke poza tym że zostawia kupe kłaków i przynosi tone piachu to bardzo go wszyscy kochamyhttp://foto.onet.pl/upload/12/54/_475980_n.jpg[/img][/url] kiepskie zdjecie bo z tefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Ja to jak tu wejde to za kazdym razem sie zakochuje, ciekawe dlaczego?Teraz kocham te oczy co to ich nie widac , ostatnio tego maltretowanego boxera , bo chyba Go ktos czyms przycisnal?Moge dac mu buziaka? W usta? chyba na watek o zdradzie sie przeniose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 19.05.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Kurcze no muszę stanąć w obronie swojego spłaszczonego. A raczej w mojej własnej obronie. Otóż to nie jest skutek maltretowania, on się spłaszczył zanim się poznaliśmy. A w usta to chcesz rrmi całować tego, co to ma je niewidoczne czy może mojego? Bo mój byłby z pewnością zadowolony! I nietrudno trafić Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Mi to najlepiej w jedne i drugie usta. No ja normalnie codziennie tu wchodze popatrzec, pozdrawiam Was bardzo cieplutko. ps.a to chlopcy czy dziewczynki , splaszczony wyglada na faceta, zgadlam? A to wlochate cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 20.05.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 http://przedworski.waw.pl/sapi/slides/021_18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.05.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 przepraszam , czy to male cudo musi zasnac czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 23.05.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 On się z wiekiem robi straszny pieszczoch i lubi spać przy kimś, najchętniej przytulony do nogi. A że ma przy tym świetny charakter, bardzo tego malucha lubimy. Kojarzy się z komiksem o Asterix'sie, bo wygląda jak Idefix i też jest porządnie sfiksowany - na punkcie aportowania. Robi się wtedy z niego skrzyżowanie bramkarza z myśliwym - to może robić godzinami. Poza tym wzór łagodności i posłuszeństwa. Nigdy niczego nie pogryzł, nawet starego kapcia, żywot prowadzi regularny, nie budzi w środku nocy, chodzi posłusznie bez smyczy, nie szczeka bez powodu, jest przyjacielem wszystkiego, co się rusza, no może z wyjątkiem zbyt natrętnych szczeniaków, które są często większe od niego i chcą go potraktować jak zabawkę. A, jeszcze odkurzacz to jego największy wróg. Na osiedlu mniejszy od niego jest tylko pewien York, a ten też jest pracowity, bo zawzięcie pilnuje największej działki, biega wzdłuż długiego płotu za wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Nigdy niczego nie pogryzł?Nie budzi sie w środku nocy i chodzi posłusznie bez smyczy?Nie szczeka bez powodu i jest przyjacielem wszystkiego co się rusza? Toż to idealny pies. Nie wiedziałam że takie istnieją. Moja poza zamiłowaniem do apartowania i tym że jest pieszczochem to zupełne przeciwieństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 23.05.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Nigdy niczego nie pogryzł?Nie budzi sie w środku nocy i chodzi posłusznie bez smyczy?Nie szczeka bez powodu i jest przyjacielem wszystkiego co się rusza? Toż to idealny pies. Nie wiedziałam że takie istnieją. Moja poza zamiłowaniem do apartowania i tym że jest pieszczochem to zupełne przeciwieństwo Wadę ma jedną. Nie jest to pies stróżujący ani obrończy. W nocy śpi, tak jak my. Wieczorny spacerek i spać! Jak wolny dzień, śpi dłużej. Czasem sam się obudzi i trochę po domu połazi, ale nas nie budzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 24.05.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 yo to nasz Butch - ponad 1.5 roczny Golden http://riverside.w.interia.pl/butch_geba.jpg pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.05.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 To ja wam pokaze swojego Pitbula:http://www.groundgeckofreak.com/Photos/spetrii.jpgTo dorosla jaszczurka z gatunku Stenodactilus petrii osiagajaca rozmiar 6 cm. Ten samczyk ze wzgladu na posture i zachowanie dostal imie Pitbul.A tu:http://www.gekkota.com/assets/multimedia/SpetriBrianNelson.wavmozna posluchac jak tesknie wola do samiczek, ktore juz niedlugo do niego przybeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts