Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pokażcie gęby... swoich zwierzaków!

Gość

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda&Marek świetny bulik. To chyba normalne, ze bullowate to tylko w wersji łóżkowej występują. Mnie osobiście bulki swoim wyglądem bardzo rozśmieszają, nasi znajomi mają bulka i odwala taki kabaret godzina świni to nazywają czy jakoś tak, gania po domu jak wariat i "gada" :D .

heheh :) no w 100% się zgadza :)

:wink: Widocznie ta rasa tak ma :)

KasiuR,

czy Wy też musicie "myc oczka" swojej kotce, czy sama sobie myje ?

Mój Fredi leniuszek myje się dość rzadko i niedbale, nie wiem czy dlatego, że jest facetem, czy w ogóle brytyjczyki tak mają. My przemywamy mu oczka co rano.

Jest taka ogromna różnica pomiędzy naszą poprzednia kotka a nim..... bardzo różni się zachowaniem, charakterem, reakcjami od zwykłych kotów....

• 2 weeks później...

Zochna - foty kociaka w koszyku mnie rozwalily :lol:

aga&piotr - kociaczek bardzo podobny do niebieskiego brytyjczyka (a nawet kartuza) to serio znajda? chyba ktores z rodzicow bylo rasowe :) jest przepiekny!

mekej - dawno nie widzialam tak pieknie myslacych oczu u psa i skupionej uwagi na pozowaniu :)

maciejon - piekny pies (i b. utalentowany model - tak jak fotograf- bardzo mi sie "wizualnie" podoba ta fotka :))

Teska - bombowa fota!!!! :lol: i to strrrraszne 1 swiecace oko - hiehiehie :wink: (ps. kot troszke "grubcio" jak widze - mam nadzieje ze sie nie obrazisz - sama mam grubasa :) ale moze to wina ujecia?:))

kotek blekitek rosyjski

http://images31.fotosik.pl/133/64d104d09bea605f.jpg

http://images32.fotosik.pl/133/8030103ab3996b64med.jpg

labrador zwany przez sasiadow demonem bo wyskakuje z ciemnosci i glosno szczeka, nawet przewoznik z masterlinka przywiozl swoja rodzine aby udowodnic ktore to bydle tak go pobrudzilo, kazdy nieproszony gosc dostaje sie do drzwi w zwolnionym tempie powoli zalizywany na smierc.

Ma niesamowita sile i mialem kiedys duzy klopot do czego go uwiazac jak zostawal przez chwile sam jedynie latarnia go powstrzyma :wink: uciagnie spokojnie dwie dorosle osoby na rowerze.

http://images29.fotosik.pl/153/35405d474ee40a06.jpg