Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pokażcie gęby... swoich zwierzaków!

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sonia

P1010485.JPG

Niestety odeszła za tęczowy most w 2009 roku.... razem z dwoma Chomiczami córki :( Szczególne Puśka była zajefajna. Razem jadły, razem prawie, że spały....

Niestety to był rok kiedy ginęły zwierzęta i rzeczy ( padł dysk ze wszystkimi zdjęciami)

Lola

P1030491.JPG

Niestety starowinka opuściła nas jesienią 2010 roku

i

Miniuś

P1040223.JPG

Córa przyniosła ze szkoły Lolę parę ładnych lat temu na Ferie. I zrobiła nam niespodzankę, ale po 5-tną! (urodziła 4 maluchy).

Synek Loli... Miniek.... bo niby miała być MiniLola

Edytowane przez misiaczekm

DSCF6774..jpg100_9132..jpg

to i ja swojego psa pokażę.

nazywa się LUNA. Na pierwszym zdjęciu widać, jak pomyka. Dodam że biega bardzo szybko ale krótkodystansowo. No i gorąco musiało być, bo jakoś mało kosmata była.

A na drugim zdjęciu biednego psa mąż z córką usadzili, za slupkiem mąż się chowa i ją trzyma, bo dobrowolnie by tam nie została :)

no to i ja się pochwalę:)

słodziak Tombi w ulubionej pozycji i na ulubionym miejscu20100121054..jpg

moja piękna Cisza po Rammsteinie (tatuś tak się nazywa i uwielbiam tak ją przedstawiać :D)DSC_5605..jpg

Muki miś przytulanka,12go marca będziemy obchodzić pierwsza rocznicę naszego wspólnego życia:DDSCI0012..jpg

a tu chłopaki na spacerku DSCI0075..jpg

witam

a o to moje nowe kózki , pierwszy miot w tym roku, jak podrosną będę szukał dla nich nowego domu więc jeśli byłby ktoś chętny to z przyjemnością oddam w dobre ręce.

Jejku jakie cudeńka :). Tak bardzo marzyłam zawsze o kózkach :). Duże urosną ? Wcinają wszystko zielono dookoła ? Biegają sobie po ogrodzie czy masz je zamknięte ?

Jejku jakie cudeńka . Tak bardzo marzyłam zawsze o kózkach . Duże urosną ? Wcinają wszystko zielono dookoła ? Biegają sobie po ogrodzie czy masz je zamknięte ?

w kłębie to będą miały około metr, wcinają wszystko do czego dosięgną moje uwielbiają korę ,mają swoją łączkę ogrodzoną pastuchem elektrycznym i tam siedzą całe lato , można je palikować lecz na wieczór trzeba przenosić do obórki.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...