magpie101 07.12.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ja niestety mam tylko "jednego zwierzęcia", więc mogę go wklejać tylko w różnych sytuacjach. http://i41.tinypic.com/yz4g8.jpg Moje panisko tez tak jak Twoj w poduszkach lubi lezec najbardziej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 11.12.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Jako że jestem miłośnikiem wszelkich zwierzaków to pokażę moje ukochane psiska : Lara http://images26.fotosik.pl/175/43f029ebc5075297.jpg i Bruno , pieszczotliwie Gruby http://images24.fotosik.pl/157/254123d0d10e596f.jpg najlepsi przyjaciele rodziny i mojego 3 letniego synka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 15.12.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kwitko , cudowny psiak . A tu jeszcze moj Chlopczyk Gotti [ATTACH=CONFIG]88385[/ATTACH] rrmi'aczku, jeśli dobrze pamiętam to rodzina była większa pozdrówko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.12.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Miras , Pablis odszedl od nas 9 miesiecy temu , dokladnie wczoraj minelo . Byl bardzo powaznie chory . Teraz jest tylko Gocio . Na poprzedniej stronie jest kilka zdjec jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 16.12.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 O matko jak ta Lara pięknaaaaaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 17.12.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Nasza Lupi. Jest już z nami 4 latka . Znaleziona pod płotem. Nikomu nie potrzebna i głodna. Malutka i już po nieszczęśliwych przejściach. Teraz uwielbia biegac ze mną półmaratony po puszczy, aż jej oczy błyszczą i kopac doły. Uszy ma takie duże, żeby lepiej słyszec Jest super kundelkiem. A miało nie byc psa przez jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka 17.12.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Fiat 850 Sport. Na chodzie, zarejestrowany, o statusie "weterana szos" - ma z tego tytułu zniżki w opłacanych składkach - Rocznik 1963. Wciąż nabiera piękności - Wszystko się zgadza: ten sam rocznik, też na chodzie, też zarejestrowana, też "weteran"-ka, wciąż nabieram piękności, to oczywiste, tylko że... dlaczego nie chcą mi z tego tytułu przyznać zniżek w opłacanych składkach, ja się pytam??? Sorki za off topic, ale nie mogłam się powstrzymać Po dłuuugiej przerwie czytam sobie i oglądam wątek z dużą przyjemnością i jako matka-założycielka cieszę się bardzo, że żyje, ma się dobrze i sprawia radość W ciągu tych kilku lat, jakie upłynęły od jego założenia, stan pogłowia mojej rodzinnej "żywiny" zmienił się znacznie... Odeszła moja ukochana jamniczka Niuniuś, jej siostra Tubcia i wiecznie wesoły, choć niewidomy Brynio... Ze starego składu pozostał nasz ukochany kundelek-weteran Zamożny oraz konisko, Opek, pomimo swoich 26-ciu lat w doskonałej formie. Nowi domownicy to schroniskowa kundliczka Fruzia i dwa schroniskowe koty, introwertyczna Zołza i neurotyczna Łajza. Pokażę "gęby", te nowe i te stare, gdy tylko przypomnę sobie, jak wkleja się zdjęcia Edytowane 17 Grudnia 2011 przez matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.12.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.12.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Miras , Pablis odszedl od nas 9 miesiecy temu , dokladnie wczoraj minelo . Byl bardzo powaznie chory . Teraz jest tylko Gocio . nie wiem co powiedzieć, mogę tylko przytulić, wiem jaka byłaś dumna z dwóch swoich facetów, ja też straciłam w kwietniu ukochanego kota, członka rodziny, jest to duży ból z którym raz sobie radzimy lepiej, raz gorzej, pomyslę o Was przy Wigilii, trzymajcie się ciepło, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.12.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 To i ja odświeżę aktualnych mieszkańców mojego rancza od najstarszego Febe vel Febcia, owczarek niemiecki długowłosy bez rodowodu, aktualnie 2-letnia, była tylko na jednym szkoleniu w Gościeńczycach, nie cierpi weterynarzy i każdy taki wyjazd kończy się traumą właścicieli i psa, jest poza tym posłuszna, lubi tropić, przyjazna do ludzi i zwierząt ale za bardzo nie lubi dzieci, trzyma dystans, jest też super psem na długie spacery i zabawy Dexter Akord*PL zwany Deksiem lub Łobuzem jest kotem rasy MaineCoon rodowodowym i jak na szlachectwo przystało ma spore wymagania, których jak się nie spełnia to się obraża poza tym jest fajnym dużym kotem do zabaw i miziania, aktualnie ma 8 m-cy i waży 6200 lubi mięsko, ganianki na dworze z sunią i tresowanie owej na każdym kroku, na co Febe pozwala I najmłodsze dziecko Gabrysia vel Gaba - kochane kocie szczęście, znalezione na torach kolejowych pod koniec października, przebadana, zaszczepiona i szczęśliwa teraz u nas z zawsze pełnym brzuchem ma ok 5-6 m-cy, kocha Deksia bez wzajemności i bardzo się boi Febci jeszcze niestety, ma może jakiś uraz do psów, jest miziasta, mrucząca, uwielbia wspinać się na drzewa a jak biega to mogłabym ją dać do filmu z udziałem kaskaderów i parkour hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 29.12.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 najszczęśliwszy facet na świecie to ... nasz Fenek w objęciach swojej ukochanej Oli http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=92150&d=1325191310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chandra 03.01.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 piękne macie zwierzaki a w moim avatarze mój Tygrys, prawdziwy koci hrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.01.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Heros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiodek 18.01.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Przed Sylwestrem przybłąkała mi sie taka suczka: http://img707.imageshack.us/img707/728/dsc00021gwf.jpgjak nie znajdzie się właściciel to u nas zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 18.01.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 To i ja pokażę moją gnidę wszędzie wejdzie Czeka aż jej nowy domek się zbuduje do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.02.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Przed Sylwestrem przybłąkała mi sie taka suczka: http://img707.imageshack.us/img707/728/dsc00021gwf.jpg jak nie znajdzie się właściciel to u nas zostanie. Sliczna, i co zostala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiodek 15.02.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Została! Pilnuje domu, ma silny instynkt stróżujący i obronny. Trochę ja wychowuję, grzecznie zachowuje się podczas wizyt u sąsiadów i u weterynarza. Natomiast jak ktoś przychodzi do mnie to obszczekuje a przy wejściu do domu atakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 17.02.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Nasz nowy członek rodziny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Krzysiek , gratuluje . Ponoc takie male cudo leczy wszystkie rany . A tu moj Skarbeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Została! Pilnuje domu, ma silny instynkt stróżujący i obronny. Trochę ja wychowuję, grzecznie zachowuje się podczas wizyt u sąsiadów i u weterynarza. Natomiast jak ktoś przychodzi do mnie to obszczekuje a przy wejściu do domu atakuje. Jedna z forumowiczek poleciła mi książkę Zapomniany język psów. Można ją ściągnąć ze strony "chomikuj" za smsa. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts