fajna kobieta 17.08.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Zbyszek.Bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helpless 15.11.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 No to malutka część moich zwierzaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.11.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Helpless - piękne, naprawdę takie sweet kizie - mizie (nie mówię o kotach). Fest. Głaszczesz je? (nie mówię o kotach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 23.11.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Moja Mina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psuja 14.12.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 A to moja pomocnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 17.12.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 A to moja pomocnica Słodziuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaudi 23.12.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Witam, To mój pierwszy post na forum. Od kilku lat interesuję sie gryzoniami, zaczęło się od dwóch potem było ich więcej był jeszcze chomik, w każdym razie pod swoim dachem znów trzymam dwie myszy, przedstawiam ChlebiSzynę! A panny mieszkają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teba 30.12.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 To ja wracając tu po długiej przerwie zacznę od przypomnienia Cynamonka który ostatni raz pojawiał się tu jako mały słodki szczeniak No cóż wyrosło z niego takie cuś: Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi-nikka 30.12.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Hej, ja kocham wszystkie zwierzaki No... może z wyjątkiem komarów Syberia, widzę, że stosujecie ten zestaw do nauki korzystania z sedesu przez kota... i jak efekty? Ja chwilowo mam tylko psa, ale prędzej czy później jakiś kot znów się pojawi, ciekawa jestem, jak się ten zestaw sprawdza? Sama nigdy nie próbowałam. A to nasz, jak to mówi moje dziecię, Figosław http://i1370.photobucket.com/albums/ag264/domi-murator/IMG_6781_zps87379437.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 06.01.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Witam i przedstawiam Naszego Pana Titosława córcia woła go po prostu Timon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.01.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Szef wszystkich szefów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psuja 09.01.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ta rasa chyba ma to we krwi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 09.01.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Haha, boska mina. Co to za rasa tak z ciekawości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psuja 09.01.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Mój to wyrzucona, z całym miotem, w zimę bieda, jak sie okazało po wizycie u weta rasowa: rosyjski niebieski. A kejsii to chyba raczej będzie brytyjski niebieski, tak? Edytowane 9 Stycznia 2014 przez psuja literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_Wiedźma 09.01.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 [ATTACH=CONFIG]233593[/ATTACH] Witam i przedstawiam Naszego Pana Titosława córcia woła go po prostu Timon super zdjęcie a ja chcę przedstawić Pannę Titunię, miała być Tosią, ale wszyscy wołamy na nią Titunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psuja 10.01.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Titunia i Titosław, no no no trzeba je zapoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 10.01.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Tak tak Titosław to brytyjczyk Titosław i Titunia nieźle pewnie piękne Titusiątka z tego by były A mam do Was pytanie czy macie jakieś doświadczenie w powiększaniu rodziny w której jest kot o psa Jak zakończymy budowę koniecznie chcę kupić labradora , który marzy mi się od lat. Spytalibyśmy o zdanie naszego Titosława ale z góry wiemy jakie było by jego zdanie hehehe A tak na poważnie, czy da się jakoś przyzwyczaić kota do małego szczeniaka , który zapewne będzie miał dużo energii i będzie skory do zabaw z naszym Titosławem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_Wiedźma 10.01.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Najprawdopodobniej Titosław szybciutko poradzi sobie ze szczeniakiem, tak, że maleństwo będzie go omijało. A jak szczeniak dorośnie będą najlepszymi przyjaciółmi. U znajomych dorosły labrador znalazł w czasie spaceru dorosła ciężarną kotkę i przyprowadził do domu Przez cały czas się nią opiekował a ona wracając ze spacerów,w pierwszej kolejności witała się z psem. Dorosły kot umie sobie poradzić z natarczywym szczeniakiem, także nie powinno być z tym problemu. gorzej, gdybyście planowali jamnika albo innego psa, który już we krwi ma polowanie na koty. My w domu mamy goldenkę, mieszańca coli i Titunię Titunia rządzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psuja 10.01.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Nie martw się, pies szybko się dowie kto rządzi w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 10.01.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No to mnie pocieszyliście bo trochę sie obawiałam czy kot nie poczuje sie odtrącony albo zazdrosny - w sumie to bardziej mąż sie tego obawia A jeśli chodzi o rasę to tylko labrador ewentualnie golden właśnie lub berneński pies pasterski Ale nastawiam się na labradora mam już nawet upatrzoną hodowlę ewentualnie potem golden Bo ja to bym chciała mieć dom pełen zwierząt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts