Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pokażcie gęby... swoich zwierzaków!

Gość

Recommended Posts

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam,

To mój pierwszy post na forum. Od kilku lat interesuję sie gryzoniami, zaczęło się od dwóch potem było ich więcej był jeszcze chomik, w każdym razie pod swoim dachem znów trzymam dwie myszy, przedstawiam ChlebiSzynę!

PB143798+(Kopiowanie).jpg

PB143824+(Kopiowanie).jpg

PA283700+(Kopiowanie).jpg

A panny mieszkają tak:

PA193338 (Kopiowanie).jpg

Hej, ja kocham wszystkie zwierzaki :) No... może z wyjątkiem komarów :p

Syberia, widzę, że stosujecie ten zestaw do nauki korzystania z sedesu przez kota... i jak efekty?

Ja chwilowo mam tylko psa, ale prędzej czy później jakiś kot znów się pojawi, ciekawa jestem, jak się ten zestaw sprawdza? Sama nigdy nie próbowałam.

A to nasz, jak to mówi moje dziecię, Figosław :)

http://i1370.photobucket.com/albums/ag264/domi-murator/IMG_6781_zps87379437.jpg

Tak tak Titosław to brytyjczyk :yes: Titosław i Titunia nieźle :D pewnie piękne Titusiątka z tego by były :p

A mam do Was pytanie czy macie jakieś doświadczenie w powiększaniu rodziny w której jest kot o psa :D Jak zakończymy budowę koniecznie chcę kupić labradora , który marzy mi się od lat. Spytalibyśmy o zdanie naszego Titosława :p ale z góry wiemy jakie było by jego zdanie hehehe

A tak na poważnie, czy da się jakoś przyzwyczaić kota do małego szczeniaka , który zapewne będzie miał dużo energii i będzie skory do zabaw z naszym Titosławem ?

Najprawdopodobniej Titosław szybciutko poradzi sobie ze szczeniakiem, tak, że maleństwo będzie go omijało. A jak szczeniak dorośnie będą najlepszymi przyjaciółmi. U znajomych dorosły labrador znalazł w czasie spaceru dorosła ciężarną kotkę i przyprowadził do domu :) Przez cały czas się nią opiekował a ona wracając ze spacerów,w pierwszej kolejności witała się z psem.

Dorosły kot umie sobie poradzić z natarczywym szczeniakiem, także nie powinno być z tym problemu. gorzej, gdybyście planowali jamnika albo innego psa, który już we krwi ma polowanie na koty.

My w domu mamy goldenkę, mieszańca coli i Titunię :) Titunia rządzi!

No to mnie pocieszyliście :) bo trochę sie obawiałam czy kot nie poczuje sie odtrącony albo zazdrosny - w sumie to bardziej mąż sie tego obawia ;) A jeśli chodzi o rasę to tylko labrador ewentualnie golden właśnie lub berneński pies pasterski :D Ale nastawiam się na labradora mam już nawet upatrzoną hodowlę ;) ewentualnie potem golden :p Bo ja to bym chciała mieć dom pełen zwierząt :rolleyes: