irqul 12.01.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ... A tak na poważnie, czy da się jakoś przyzwyczaić kota do małego szczeniaka , który zapewne będzie miał dużo energii i będzie skory do zabaw z naszym Titosławem ? Kot sobie poradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 12.01.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Domi nikka napisała : Syberia, widzę, że stosujecie ten zestaw do nauki korzystania z sedesu przez kota... i jak efekty? Ja chwilowo mam tylko psa, ale prędzej czy później jakiś kot znów się pojawi, ciekawa jestem, jak się ten zestaw sprawdza? Sama nigdy nie próbowałam. Domi-nikko jakoś się uczy ale tam jest kilka etapów i przejście z jednego etapu na inny bardzo ciężko jej przychodzi , straszne sapy . Raz narobiła koło sedesu i przykryła ręczniczkiem Teraz obywamy się już zupełnie bez żwirku , pozostało tylko to zielone kółeczko które pomału chcemy zlikwidować . Ideałem byłoby gdyby jeszcze wodę spuszczała . Zastanawiaałam się nad wzięciem drugiego kotka i ie wiem jakby to teraz wyglądało , nowy kotek chyba na początku musiałby mieć kuwetę i moja obecna kotka pewnie cofnęłaby się do etapu kuwety ... ( załuję że nie wzięłam od razu dwóch kotów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 14.01.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ja mam kota - Bubę i nie wierzę, jak mówi się o tym, że koty to takie samolubne zwierzaki, mój zawsze śpi z domownikami, a jak się wyleguje za dnia to tam gdzie akurat ktoś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 14.01.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 14.01.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 irqul Kot to jednak jest wyluzowany " A co mi tu szczekać będziesz gówniarzu" pełen spokój i opanowanie Piecho boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 26.01.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 co kilka dni ma nowe locum...., pudełka, kominek, pudlo z gazetami, a siostrunia jej wczoraj wlazła do klatki z morską świnką, i się zmieściła nawet... , byliśmy w szoku= jej pomysłu i tego że się zmieścila a poniżej w koszu, ze świnią nie zdążyłam zrobić fotki..byłaby cudna..oj tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 28.01.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 W łazience mam taką głęboką szufladę i jak jej nie zamykam to kot tam wchodzi - nijak mu nie przeszkadza, że rozwala mi wszystkie kosmetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 28.01.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Kot sobie poradzi... A co to za biały puchatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 29.01.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) A co to za biały puchatek? To MOONDOG (z imienia). Teraz są inne, tymczasowo nazywane: COCO & CHANEL Edytowane 29 Stycznia 2014 przez irqul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 29.01.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 To chyba Samojed o ile dobrze kojarzę Prawda ?? Irqul napisz cos więcej o tej rasie ?? Jaki mają charakter ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 29.01.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Prawda, to samoyedy Żeby nie kopiować opisów rasy napiszę, że kiedy spaceruje się z samoyedem, to ludzie idący z przeciwka się uśmiechają! No i nam wypada odwzajemnić się, życzliwiej spojrzeć na innych. Pies idealny dla nieśmiałych. Właściciele jednego z naszych piesków powiedzieli, że nie mają żadnych problemów z wyprowadzaniem- ich nastoletnie dzieci chętnie to robią, bo ułatwia to kontakty wśród rówieśników, inaczej mówiąc robią podryw na yeda Można tak długo, ale to tak jak każdy psiarz o swojej ulubionej rasie Edytowane 31 Stycznia 2014 przez irqul wstawiłem fotę, żeby pokazać uśmiech samoyeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.03.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Czoko, Channel i Hugo Boszzzzz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.03.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Alpaczki? Jakie cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.03.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 ... dzięki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psuja 25.03.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Aaaale ślicznoty, a jak tam z pluciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.03.2014 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 To córci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2014 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Aaaale ślicznoty, a jak tam z pluciem w porząsiu... sprężarki sprawne:p powolutku uczymy się siebie, panny nie plują na mnie tylko Hugo jak mam za dużą ochotę na mizianie... no i marchewkę mam ale nie chcę dać ale już wiem kiedy ładuje sprężarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.03.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 To córci... [ATTACH=CONFIG]250801[/ATTACH] Jaki zamyślony kotecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawkosz 05.06.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Moja Werka zdjęcie sprzed dwóch miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.06.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Mamy synusia w domu od 3 tygodniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts