Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pokażcie gęby... swoich zwierzaków!

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Domi nikka napisała :

Syberia, widzę, że stosujecie ten zestaw do nauki korzystania z sedesu przez kota... i jak efekty?

Ja chwilowo mam tylko psa, ale prędzej czy później jakiś kot znów się pojawi, ciekawa jestem, jak się ten zestaw sprawdza? Sama nigdy nie próbowałam.

Domi-nikko

jakoś się uczy ale tam jest kilka etapów i przejście z jednego etapu na inny bardzo ciężko jej przychodzi , straszne sapy . Raz narobiła koło sedesu i przykryła ręczniczkiem :D Teraz obywamy się już zupełnie bez żwirku , pozostało tylko to zielone kółeczko które pomału chcemy zlikwidować . Ideałem byłoby gdyby jeszcze wodę spuszczała .

Zastanawiaałam się nad wzięciem drugiego kotka i ie wiem jakby to teraz wyglądało , nowy kotek chyba na początku musiałby mieć kuwetę i moja obecna kotka pewnie cofnęłaby się do etapu kuwety ... ( załuję że nie wzięłam od razu dwóch kotów )

• 2 weeks później...

co kilka dni ma nowe locum....,

pudełka,

kominek,

pudlo z gazetami,

a siostrunia jej wczoraj wlazła do klatki z morską świnką, i się zmieściła nawet... , byliśmy w szoku= jej pomysłu i tego że się zmieścila

a poniżej w koszu, ze świnią nie zdążyłam zrobić fotki..byłaby cudna..oj tak!

P1090786.jpg

Prawda, to samoyedy :yes:

Żeby nie kopiować opisów rasy napiszę, że kiedy spaceruje się z samoyedem, to ludzie idący z przeciwka się uśmiechają! No i nam wypada odwzajemnić się, życzliwiej spojrzeć na innych.

Pies idealny dla nieśmiałych. Właściciele jednego z naszych piesków powiedzieli, że nie mają żadnych problemów z wyprowadzaniem- ich nastoletnie dzieci chętnie to robią, bo ułatwia to kontakty wśród rówieśników, inaczej mówiąc robią podryw na yeda :D

Można tak długo, ale to tak jak każdy psiarz o swojej ulubionej rasie :cool:

skandal_13dzien_kama.jpg

Edytowane przez irqul
wstawiłem fotę, żeby pokazać uśmiech samoyeda

• 1 month później...
  • 2 months później...