Arek433 19.07.2020 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2020 Oto na suficie mieliśmy tapety, po ich usunięciu pozostał widok jak na fotkach (nie wiem jak je pokazac- ale sufit wygląda na zwykłą surowa powierzchnię bez żadnego tynku a dodatkowo z ciemnymi plamami, )jakieś propozycje jak to zmienić, jest to w bloku z płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 19.07.2020 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2020 Siatka klej i do dzieła a na to gładź i do widzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek433 20.07.2020 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2020 Tak dla uwidocznienia, umieściłem fotki w albumie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 12.09.2020 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Tak dla uwidocznienia, umieściłem fotki w albumie na forum Jeśli nie jest za późno - WAŻNY SZCZEGÓŁ ! Wyszoruj najpierw ten sufit wodą z mydłem natychmiast wycierając powstałe "błotko" chłonną szmatą. Formy do płyt były smarowane tłustym badziewiem ( ropą ?) , aby gotowa płyta się łatwo oddzieliła od formy. Ten badziew otrzymuje się na płytach i powoduje, że tynk/klej nie chce się dobrze trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witecz 21.09.2020 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 U nas po paru latach znowu wyszły na wierzch pęknięcia na suficie (też blok z płyty), wcześniej dałem na to siatkę ale problem w końcu wrócił, co mogę jeszcze na to innego zastosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts