Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt GAJA pracownia DOBRE DOMY

Recommended Posts

• 1 year później...
Witam,

poszukuję realizacji w/w projektów, najlepiej w okolicach Warszawy (może byc też gdzieś dalej). Może ktoś z forumowiczów wie gdzie można zobaczyć te domki wybudowane.

Z góry dziękuję za wszelkie informacje.

wiem gdzie możesz znaleść gaję budowaną, bo właśnie to robię, a może Ty już zbudowałeś, a wtedy ja z chęcią obejrzę i wysłucham doświadczeń

Pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 4 months później...
Witam serdecznie, poszukuję osób które budują domek Gaja z pracowni Dobre Domy. Jestem zainteresowany zakupem tego projektu ale przed tym chetnie bym zobaczył ten domek na żywo, ewentualnie na zdjęciach i posłuchał rad doswiadczonych budowlańców :wink: . Proszę o kontakt pozdrawiam

• 1 year później...

Witam!

Mam pytanie do szanownych forumowiczów. Może ktoś z Państwa budował lub buduje dom według projektu Gaja/Gaja II. Projekt pochodzi z pracowni Dobre Domy.

Projekt dostępny tu:

http://www.dobredomy.pl/?id_project=94&infopage=4

Zastanawiam się, czy możliwe jest usunięcie ze środka pokoju tej łazienki. Można tam zrobić spiżarkę (oczywiście mniejszą). Może podzielicie się swoimi uwagami na temat tego projektu. Czekam na opinie.

Pozdrawiam

• 1 month później...

Mammamija jeszcze zainteresowany?

Budujemy Gaję pomalutku. Mnie osobiscie ta lazieneczka w srodku akurat sie podoba i chyba sie sprawdzi.

Sciany tej lazienki jednak nie stanowia konstrukcji budynku wiec ja (jako niebudowlaniec:) nie widze przeciewwskazan zeby sobie ja darowac w razie czego,

Jakby co to na pw Mammmamija

Pozdro

• 2 weeks później...