DOROTA-K 18.02.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dzięki za te fotki, fajne są. Ja już bym chciała być na tym etapie, ale niestety dopiro będę zaczynać. Czy wprowadziliście moze jakieś zmiany, czy tak jak w projekcie? U mnie nie ma garażu i drzwi będziemy robić do gospodarczego.Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Grzesio 24.02.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 WitamJa buduję podobny dom Delfin, łazenkę bez problemu mozna modyfikować bo jej ściany nie są konstrukcyjne, moze nawet zostać sam komin, ja osobiście lazienkę troszeczkę poszerzyłem. PS. zainteresowanym Delfinem chętnie udzielę informacji sam nic nie mogłem znaleźć na forum od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duzita 03.04.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam!Na wiosnę rozpoczynam budowę domu Delfin i nigdzie nie mogę namierzyć tego domu wasz dom jest identyczny tylko z garażem ,proszę o więcej zdjęć tego domu i najlepiej wnętrza . Interesuje mnie wygląd schodów na piętro oraz zdjęcia pokoi na piętrze,mam chęć zrobić schody całkowicie drewniane,oraz ze strychu zrobić pokój komputerowy.Oprócz tego chcę zrezygnować ze spiżarni na rzecz kuchni.Kominek z płaszczem wodnym to moje marzenie .Jeszcze jedna prośba to o przybliżony koszt budowy do momentu który widać na zdjęciu.Proszę o odpowiedź.Pozdr.Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mammamija 08.04.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Piszesz, że nie możesz znaleźć namiarów na Delfina. Ptrzd chwilą przeglądałem prawie trzy strony wpisów dotyczących delfina. Poszukaj, na pewno znajdziesz. Tu na forum muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mammamija 09.04.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No "trag mnie szlafia". Szukam ponad pół godziny tego tekstu który wczoraj czytałem. I nic. Były dwie całe strony i na trzeciej kawałek. No trafiło je. Może później je znajdę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mammamija 18.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Tu są zdjęcia z realizacji http://www.ifb.com.pl/dandys/index.htmlPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTA-K 12.05.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Ja dopiero dostałam decyzję i zaczynam fundamenty moze jeszcze w tym miesiącu. Wszystko przedemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionik 15.05.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Pozdrawiam wszystkich Gajowiczów po dluzszej nieobecnosci. Postaram sie wrzucic jutro troche fotek gajki okablowanej i wytynkowanej w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTA-K 12.11.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts