Mariusz1122 20.07.2020 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2020 WitamMam do wyrównania ściany z tynkiem cementowo wapiennym i zastanawiam się nad wyborem gładzi.Mój plan jest taki1. Unigrunt Atlas2. Wyrównanie większych nierówności gipsem szpachlwym Dolina Nidy.3. 2 warstwy gładzi, myślałem o Megaron Super Finisz albo Dolina Nidy Omega.Będe szlifował żyrafą więc gładź może być twardsza (czytałem opinie, że właśnie Dolina jest twardsza). Wiem, że niektóre gładzie lubią się rozarstwiać w czasie szlifowania a opinie w internecie są róże i im więcej czytam tym mniej wiem.Nie interesują mnie gotowe produkty, tylko w workachZ góry dziękuję za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 20.07.2020 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2020 Zrezygnuj z unigruntu. Stosowanie go w przypadku nowych tynków CW to podstawowy błąd!Resztę zrób systemowo, czyli Dolina Nidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts