Miodzik666 21.07.2020 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 (edytowane) dzień dobry! To mój pierwszy raz jeśli chodzi o aktywność związaną z odświeżaniem mebli wiec jestem totalnym żółtodziobem. Chciałabym prosić o radę- oczyściłam krzesła salonowe z lakieru do białego drewna i chce je pomalować pod resztę mebli w pokoju w ciemnym kolorze brazowym- venge albo palisander. Czego najlepiej użyć żeby pozostała widoczna struktura drewna i wyszło jak najbardziej naturalnie jednocześnie aby kolor był dosyć jednolity i nie przebijał? Lakierobejce czy może lakier w wybranym kolorze? Będę również bardzo wdzięczna za wskazówki, które pomogą mi uniknąć błędów podczas malowania. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję! Zdjęcie obrobionych krzeseł. Prosiłabym jeszcze o poradę czym przygotować drewno przed malowaniem. Edytowane 21 Lipca 2020 przez Miodzik666 dodanie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts