RaveN365 21.07.2020 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Witam, nie znam się wogóle na budownictwie/wykończeniówce, jestem zwykłym informatykiem. Wiem tylko tyle że tynk w tym pokoju jest zrobiony z zaprawy + trzciny. Jaki jest najlepszy sposób naprawy tej ściany, dom jest z cegieł a przed nimi jest drewno, dodaje zdjęcie jak to wygląda. Mam w planie pomalować ten pokój, założyć nową podłogę. Najbardziej zależy mi na tych ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 21.07.2020 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 napraw tynk, i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RaveN365 21.07.2020 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 napraw tynk, i tyle Ściana to suprema inaczej tynk na trzcinie, nie odpadnie ponownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 21.07.2020 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 u ciebie jest tynk na trzcinie, wytrzyma. suprema to było coś zupełnie innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts