Emtebe 22.07.2020 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2020 Dzień dobry. Mam prośbę o poradę odnośnie kanalizacji. Mam taki projekt i się zastanawiam czy Studnia S1 jest potrzebna i czy takie wyprowadzenie kanalizacji jest optymalne. Szambo (a mam nadzieję, że będzie oczyszczalnia) będzie znajdowało się na południowy wschód od garażu. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 23.07.2020 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Studzienka "wypadałoby " aby tam była, zmiana kąta głównej rury kanalizacyjnej o kąt 90* niejako wymusza stosowanie tam studzienki rewizyjnej by zapobiec ewentualnemu zablokowaniu przepływu a tym samym umożliwienie jej oczyszczeniu w chwili wystąpienia takiej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia626 04.08.2020 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Kolega wyżej ma racje. Ciężki temat. Można który poradzi i może nawet pomoże ogarnąć temat. Prosze pamiętać żeby szambo było odpowiednio duże. Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts