LuigiBros 23.07.2020 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Witam. Jestem po wylaniu posadzek firmy Knauf "anhydryt" na ogrzewaniu podłogowym. Wygrzewanie posadzki będzie możliwe dopiero we wrześniu. Czy mogę do tego czasu położyć gładzie na ścianach i suficie ? Mam obawy związane z popękaniem gładzi, czy słusznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 24.07.2020 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2020 Przecież gładź schnie błyskawicznie...chyba że masz zamiar dać jej kilka centymetrów Ja właśnie skończyłem tynki gipsowe, dałem im 3 dni na przyschnięcie i włączyłem wygrzewanie posadzki. Obecnie 7my dzień, tynki dosychają, nic się nie dzieje. Co prawda nie mam sufitu...więc ewentualna wilgoć z posadzki na nim nie osiądzie a tego bym się bardziej obawiał niż popękania gładzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts