Nurek_ 27.07.2020 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 WitamPrzestawiałem blaszak, blacha na pokryciu dachu za nic nie chciała trafić w stare otwory - musiałem zrobić nowe.Mam teraz trochę dziurek w dachu, czym najlepiej je uszczelnić?Mam trochę uszczelniacza dekarskiego, nada się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 27.07.2020 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Kolega, nitownica, podkładki z wkrętów farmerów i nitowanie.... ale od góry!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 28.07.2020 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Aluminiowa taśma dekarska z lepiszczem bitumicznym - znajomy to zastosował na blaszaku kilka lat temu i ponoć trzyma jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 28.07.2020 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Nitownicy niestety nie posiadam. Spróbuje na razie z taśma, jak się nie sprawdzi to będę kombinował dalej.Dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.08.2020 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Nitownica kosztuje około 40,- Jaki to problem? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 14.10.2020 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Nitownicy niestety nie posiadam. Spróbuje na razie z taśma, jak się nie sprawdzi to będę kombinował dalej. Dzięki za odpowiedzi Czytając takie posty człowiek się zastanawia czy aby napewno autor jest dorosły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts