AlbertoRodriguez 28.07.2020 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Dzień Dobry Wszystkim forumowiczom chętnym do pomocy, Tak jak w temacie, chcę rozpocząć przygodę z budową domu (miejscowość Jawczyce gm. Ożarów Maz.) i poszukuję projektanta i wykonawcy (może być jedna osoba/firma wykonująca obie usługi) przyłącza sieci WOD-KAN z okolic Ożarowa Mazowieckiego. Zależy mi aby wykonawca był rzetelny i co najważniesze z ww. okolicy z wiadomych względów. Proszę o pomoc forumowiczów, którzy przechodzili ten temat i mieli kontakt z różnymi fachowcami w tym aspekcie. Mile widziana wszelka pomoc i podpowiedź z kim współpracować, a z kim nie.Dziękuję serdecznie! Pozdrawiam,Alberto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlbertoRodriguez 06.08.2020 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Wyszukałem na forum firmę PRAKTIKAN. Ktoś może miał styczność z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts