bozena11 16.11.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 wszystkie prace budowlane byly prowadzone zgodnie z projektem, ekipa ktora to robila wybudowala otwory na drzwi zewnetrzne na wysokosc 230i tu zaczynaja sie schody do nieba, chodzilalm po sklepach aby zamowic drzwi na ten wymiar, gdy mowie o takiej wysokosci to od razu sprzedawca mowi ze takich drzwi nie robia na zamowienieprosze o porade czy mam roznice zamorowac aby uzyskac otwor standartowy na wysokosc 210cmbozena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 16.11.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Ja mam otwór drzwiowy 250 cm. Drzwi 210 i na tym 40 cm świetlik. Dzieki temu jest przedpokój doświetlony. Moze takie rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziomek 16.11.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Miałem taki sam problem nad drzwiami wstawiłem styropian ,klej,siatka i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 16.11.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Spróbuj pogadać z jakimś stolarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 16.11.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Ja też mam w projekcie drzwi wysokie i bez problemu zamówiłam je w M&S (i cena nawet nie była najgorsza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 17.11.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Spokojnie. Standardowe drzwi robione są 210/90 My w Manueli mamy w projekcie 230/130 Po prostu w sklepie gdzie sprzedają drzwi pytasz się czy dorobią większe.Robi się to poprzez dodanie skrzydłą z boku i świetlika na górze.Producent coś takiego robi bez problemu. No chyba, że inwestujesz w ultraantywłąmaniowe, to mogą być problemy. My z takich zrezygnowaliśmy, bo jak ma się na tyłach przeszklenie 210/230 to wolę żeby mi zamek wyłamali niż taką szybę wytłukli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 17.11.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 sprzedawca mowi ze takich drzwi nie robia na zamowienie Zmien sprzedawce Ja tez mam miec drzwi 230 wysokie a szerokie 150 (drzwi + pionowe naswietle). Bede zamawial w firmie Goran. Tam z definicji wszystko robia na wymiar. Maja tez wyroby standardowe, nieco taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.11.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Zamow u indywidualanego wykonawcy. Takich nie brakuje. Tylko sprawdz jakosc. Drzwi nietypowe sa w takiej samej cenie jak typowe. I tak przyjezdzaja na budowe i wykonuja pomiary a pozniej montaz w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martyska 17.11.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 NIE MARTW SIĘ. WIELU PRODUCENTÓW PRODUKUJĄCYCH DRZWI W WYMIARACH STANDARDOWYCH POSIADA W SWOJEJ OFERCIE USŁUGI DLA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH. FIRM JEST WIELE - W WARSZAWIE NP. STOLBUD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.11.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Tak może z innej beczki - a masz już wylewki??? Bo u nas zostawili taki otwór wysoki ze względu na to, że dojdzie ocieplenie i posadzka.... ale tak było w moim przypadku, u Ciebie może być inaczej.... Pozdrawiam... i twierdzę, że drzwi z naświetlem robią wrażenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 17.11.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Da sie zamurować lub wstawić naświetle + drzwi. Nie ma problemu.Mnie osobiście takie naświetle się nie podoba. Oświetlenie wiatrołapu u mnie jest realizowane poprzez przeszklenia w drzwiach.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts