Krzysiek871922 30.07.2020 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Witam mam duża prośbę i pytanie może laickie buduję mała wiatke jestem na etapie dachu mam już blachę trapezowa t14 oraz wiatrownice. W tej chwili kładę laty jednak jak z jednej strony przymierzam wiatrownice to siada elegancko w trapez a z drugiej nie pasuje i siedzi na fali trapezu. Pytanie czy ścina się pasek blachy by wiatrownica usiadła czy odwraca ostatni arkusz? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.08.2020 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Przyciąć blachę. Na szczytach należało zamontować łaty o grubości równej wysokości trapezu i nie byłoby problemu. Łaty na skrajach mogą być wyższe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts