Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja zawsze wszystkim polecam jareko. I bez rabatu warto. Solidny, a pozatym strasznie honorowy typ. Ostatnio przywlókł się do mnie na budowę na trzecich nogach (miał wtedy jakąś fuchę-gigant i nie sypiał chyba przez tydzień), Choć wyglądał przez to jak zombie, to koncentrację miał ostrą jak brzytwa.

,,,, (miał wtedy jakąś fuchę-gigant i nie sypiał chyba przez tydzień), Choć wyglądał przez to jak zombie, to koncentrację miał ostrą jak brzytwa.

No kurcze - do zombie to mi chyba jeszcze daleko hehehehe

ale faktem jest, ze podlapalem kontrakt i haruje od 16 do 7 rano a w weekendy od 8 do 22

To info tak na marginesie - dla tych co sadza, ze w tej branzy kokosy sie zbija nic nie robiac

pisalem takze ze przy pewnych gabarytach to realnie nei ma miedzy nimi roznicy gdyz mniejsza sztywnosc w zupelnosci wystarczy by zagwarantowac poprawna prace okna przez dziesieciolecia i tutaj pchanie sie w wyzsze koszty zwiazane ze sztywniejszym oknem moim zdaniem nie jest ekonomicznie uzasadnione - oczywiscie to moj poglad

Mam klinta co uparl sie by okno 865/1135 wykonac w Schuco CT-70 - choc wystarczylby o polowe tanszy Aluplast 2000 - roznie Wy- klienci podchodzicie do tematu :)

270 szerkosc?

170 - wysokkosc?

trzyskryzdlowe?

Czy balkon 170 szeroki 270 wysoki? dwuskrzydlowy?

To wazne informacje by cokolwiek powiedziec

swoja droga :) zaklepujesz mnie na cale dwa miesiace - czyzbys nowy Palac Kultury budowal? ;) prze realnym tempie montazu mojej 3 osobowej ekipy 20 sztuk okien na gotowo to zanosi sie na calkiem calkiem ladna inwestycje u Ciebie - jakies 1200 okien - masz u mnie przy tym zleceniu dodatkowy rabat - specjalny ;) - zdrowka zycze :)

hahhahahahaa alibo i Pajac Kultury w waiwe co go tak skrzetnie wiezowcami zakrywaja przed widokiem ogolu :(

A co okna - poza takimi hmmm... wyjatkowo oszczednymi profilami wiekszosc sie nadaje - w koncu skryzdlo ma tylko 900 szerokosci - ale szczeguly uzgodnimy sobie potem - jak juz przyjdzie na to czas - OK?

Jesli masz wykaz stolarki - wyslij mi mailem

Pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...