dejwx 30.07.2020 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Witam wszystkich, Nie daje mi spokoju sytuacja ze schnącymi tynkami w nowo kupionym przeze mnie mieszkaniu. Czy to normalne że tynki schną aż tak długo? Tynkowane było w styczniu, posiadam zdjęcia z kwietnia oraz aktualne z końcówki lipca. Ekipa wykończeniowa wchodzi 15 września i szczerze trochę się boje że tynki do tego czasu nie wyschną. Czy lepiej będzie w miarę możliwości wietrzyć czy pozamykać okna i włączyć ogrzewanie podłogowe, a może coś innego? KWIECIEŃ LIPIEC Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 31.07.2020 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Tragicznie długo to schnie. Kup/wypożycz osuszacz powietrza. U mnie tynki wyschły w kilkanaście dni, ale po ich zrobieniu włączyłem wygrzewanie posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 31.07.2020 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Witam wszystkich, Nie daje mi spokoju sytuacja ze schnącymi tynkami w nowo kupionym przeze mnie mieszkaniu. Czy to normalne że tynki schną aż tak długo? Tynkowane było w styczniu, posiadam zdjęcia z kwietnia oraz aktualne z końcówki lipca. Ekipa wykończeniowa wchodzi 15 września i szczerze trochę się boje że tynki do tego czasu nie wyschną. Czy lepiej będzie w miarę możliwości wietrzyć czy pozamykać okna i włączyć ogrzewanie podłogowe, a może coś innego? KWIECIEŃ [ATTACH=CONFIG]446666[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]446667[/ATTACH] LIPIEC [ATTACH=CONFIG]446669[/ATTACH] Pozdrawiam A wietrzyłeś w ogóle te mieszkanie? Dlaczego w kwietniu okno jest zamknięte? Powienienś sobie już dawno na oścież okna pootwierać w kwietniu. W kwietniu było sucho i ciepło na zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszko 31.07.2020 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Może zeszklone tynki gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dejwx 03.08.2020 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 A wietrzyłeś w ogóle te mieszkanie? Dlaczego w kwietniu okno jest zamknięte? Powienienś sobie już dawno na oścież okna pootwierać w kwietniu. W kwietniu było sucho i ciepło na zewnatrz. Bo wtedy jeszcze nie było moje, kupiłem w lipcu i staram się wietrzyć jak najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dejwx 03.08.2020 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Może zeszklone tynki gipsowe? jak poznać czy zeszklone i co zrobić w takim przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 03.08.2020 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Blok ocieplony pewnie w termos to wolno schnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszko 04.08.2020 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 jak poznać czy zeszklone i co zrobić w takim przypadku? A są w ogóle gipsowe ?czy cementowe? Jak masz gipsowe to zmatowić plamy drobnym papierem ściernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 04.08.2020 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Może zeszklone tynki gipsowe? :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 04.08.2020 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 ^^No chyba to rzeczywiście zeszklone tynki gipsowe, choć ze zdjeć wygladaja jak cw ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 04.08.2020 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Na pewno gispowe, ktory deweloper teraz robi CW... Tynki są zeszklone bo byly robione w zimę, przejdź na próbę fragment papierem ściernym na plaskiej podkladce albo tarką z malą gradiacją. Tynki wyschną w 24h przy obecnej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dejwx 04.08.2020 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Oki spróbuje z tym papierem ściernym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts