Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mokre tynki

Recommended Posts

Witam wszystkich,

Nie daje mi spokoju sytuacja ze schnącymi tynkami w nowo kupionym przeze mnie mieszkaniu. Czy to normalne że tynki schną aż tak długo? Tynkowane było w styczniu, posiadam zdjęcia z kwietnia oraz aktualne z końcówki lipca. Ekipa wykończeniowa wchodzi 15 września i szczerze trochę się boje że tynki do tego czasu nie wyschną. Czy lepiej będzie w miarę możliwości wietrzyć czy pozamykać okna i włączyć ogrzewanie podłogowe, a może coś innego?

KWIECIEŃ

kwiecień2.jpg

kwiecień1.jpg

LIPIEC

lipiec2.jpg

Pozdrawiam

kwiecien3.jpg

Witam wszystkich,

Nie daje mi spokoju sytuacja ze schnącymi tynkami w nowo kupionym przeze mnie mieszkaniu. Czy to normalne że tynki schną aż tak długo? Tynkowane było w styczniu, posiadam zdjęcia z kwietnia oraz aktualne z końcówki lipca. Ekipa wykończeniowa wchodzi 15 września i szczerze trochę się boje że tynki do tego czasu nie wyschną. Czy lepiej będzie w miarę możliwości wietrzyć czy pozamykać okna i włączyć ogrzewanie podłogowe, a może coś innego?

KWIECIEŃ

[ATTACH=CONFIG]446666[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]446667[/ATTACH]

LIPIEC

[ATTACH=CONFIG]446669[/ATTACH]

Pozdrawiam

A wietrzyłeś w ogóle te mieszkanie? Dlaczego w kwietniu okno jest zamknięte?

Powienienś sobie już dawno na oścież okna pootwierać w kwietniu. W kwietniu było sucho i ciepło na zewnatrz.

A wietrzyłeś w ogóle te mieszkanie? Dlaczego w kwietniu okno jest zamknięte?

Powienienś sobie już dawno na oścież okna pootwierać w kwietniu. W kwietniu było sucho i ciepło na zewnatrz.

Bo wtedy jeszcze nie było moje, kupiłem w lipcu i staram się wietrzyć jak najwięcej