duduś 16.11.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Przepraszam -ale chyba szlag mnie trafi - już 6metr jaki zepsuł się podczas 1 rocznej budowy , nie wspomnę o: - 2 poziomicach - 2 łopatach - 1 szpadli - kilkunastu ołówkach ( takich niby do betonu) -pękniętym kole w taczce - złamanym wiertle ( od kolegi) - wkrętarce Boscha - no i pile Czego u Was najwięcej się zużyło czyli zepsuło (a może to tylko u nas?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 16.11.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.11.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Włosów na głowie (z nerwów oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Bardzo małe masz "straty". My zarżnelismy piłę, szlifierkę kątową, dwie wiertarki, silnik betoniarki, jedno auto Łopat i innych drobiazgów nie bede liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 17.11.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 u mnie wczoraj w "koszły" poszły 2 rusztowania warszawskie pożyczone od sąsiada !! !! Jak mu to teraz wytłumaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldi 17.11.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 u mnie na dzień dobry poszła siekiera - tata chciał coś rąbnąć na pół i rozeszłą się na kilka elementów - całe szczęście nic mu się nie stało ( ojciec jest po operacji zastawki i bierze tabletki na rozrzedzenie krwi- nawet niec chce myśleć co by się stało pewnie nikt by nie powstrzymał krwotoku) i poszły style od łopat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 cierpliwość wyrozumiałość poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts