Marcin G. 04.08.2020 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Czy jest sens kupować coś takiego, jak to się sprawdza?Np. coś takiego:https://allegro.pl/oferta/naczynie-otwarte-zbiornik-wyrownawczy-c-o-pp-20l-8988885710Wkurza mnie wymiana co kilkanaście lat przerdzewiałego zbiornika.Ktoś używa i może się podzielić opinią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 05.08.2020 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Ja ostatnio wymieniałem u sąsiadki bo właśnie jej przerdzewiał i zalał sypialnie. Wymieniłem zbiornik z ok 2m odcinkiem rury bo ta też wyglądała nieciekawie. A zbiornik.... Jak zbiornik taki sam jak metalowy tylko z tworzywa, lżejszy, po opowietrzeniu działa tak jak powinien, zapewne wytrzyma dużoooo dłużej. Materiał z którego jest wykonany to grube pp więc jest trwały ceną i wyglądem bardzo podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts