Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj wademecum, ledwo pojawiłes się na forum, a juz podpadłeś. Na początku swojej bytności należy delikatnie, a nie z grubej rury. A może już sie tutaj "udzielałeś" jako gość?

Krytykowanego przez Ciebie projektu nie widziałam, ale nie sądzę, żeby był przenaczony tylko dla inwalidów i babć 8)

Umiaru trochę.

Nie daj się. Podpadają tylko dzieci. Najwyżej cię usuną z forum.

Swoją drogą jeśli to prawda z tymi wysokościami to już kolejny dowód na to, że publikacje w muratorze czasem mają mało współnego z publikacjami a więcej z .. bo ja wiem. No jak by na to nie patrzeć w redekacji ktoś się powinien znać na tyle by informacje podawane na łamach były potwierdzone i wiarygodne. Przecież budownictwo to nie Ustawa o podatku dochodowym i w miarę łatwo być na bieżąco albo choćby bronić tradycji, ale z sensem. Żeby się trendami zajmować to trzeba trochę podstaw znać. ;-)

Propozycja jest taka: wolny rynek, jest.

Więc jak publikują X to co za problem opublikować opinię konkurenta Y.

Jasne, że paru odpadnie ale jakość poszybuje natychmiast.

I jakie uzasadnienie dla tej towarowo-katalogowej formuły.

Sam bym zaczął kupować. I nie uwierzycie ale jak przyjdzie Viessmanowi skomentować nową konstrukcję Vaillanta to się dobrze zastanowi zanim coś palnie publicznie.

o po co tu stale przebywasz? chcesz porozmawiac o zdjęciach to zapraszam na pl...foto.tu jest branża architektoniczna więc może byś sie ustosunkował..

no właśnie wademecum, mamy tutaj nawet dział o nazwie Projekty i tam je krytykujemy. Zapoznaj się z konstrukcją i działami tego forum, czyli o czym i gdzie się pisze, za nim z wszystkimi się pokłócisz.

remx, ciekawiej? ciezko sie pozniej polapac... po cos to zostalo podzielone i raczej ulatwia takze tobie chodzenie po forum.

a moja niechec do wademekuma nie byla spowodowana tylko tym postem ani miejscem gdzie watek zostal umieszczony. on najlepiej wie o co wtedy chodzilo.

pozdrawiam , nowych tez sedrecznie

i znow mi kazesz wracac??? prosze bardzo

"wielkie jol dla wielkiego oka i mozgu" - to post "Szweda" (logowany 1 raz tuz po Tobie dodany do forum - niecala godzina,) do identycznego jak tutaj postu zamieszczonego w innym dziale po mojej radzie. Szwed od tego czasu sie nie pojawil na forum - myslisz ze chcialoby sie komus zakladac konto tylko dla tak dobrego komentarza????

to nie byl wyjatek - miales niezla zabawe tej nocy :)

twoj jezyk, a takze sposob "atakowania" projektu na dzien dobry w 3 roznych watkach w odstepie 30 minut łatwo pozwala sie domyslec ze jestes jeszcze studentem albo zaraz po studiach na architekturze... rozumiem ten dziwny zapal na ataki na gotowce - mam podobnie, tylko ze przez kilka lat glowa troche mi już ochlonela - tez jestem architektem.

to dobrze ze wyszukujesz te bledy - i pokazujesz je forumowiczom, chyle czola.

ale ze mnie tez idioty nie rob, prosze....

i skonczmy jalową dyskusje,

witam na forum