robert skitek 16.11.2004 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 hmmm, a po co tworzysz 2 nowe wątki i nie w tym dziale co trzeba??Specjalisto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wademekum 16.11.2004 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 gdyz jestem nowy stały bywalcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 16.11.2004 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 wiec radze - najpierw sie rozejrzyj po calym forum albo wpisz szukaj - moze byl juz watek na temat tego projektu - wystarczy odswiezyc go i ustosunkowac sie do innych opinii a nie od razu najezdzac - ja projektu nie widzialem i nie zamierzam go bronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wademekum 16.11.2004 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 o po co tu stale przebywasz? chcesz porozmawiac o zdjęciach to zapraszam na pl...foto.tu jest branża architektoniczna więc może byś sie ustosunkował.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 16.11.2004 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 poczytaj sobie moje posty jak Cie interesuje po co tu jestem,a z Toba dyskusji nie zamierzam juz prowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wademekum 16.11.2004 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 nie szkodzi jesteśmy młodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wademekum 16.11.2004 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 mnie to jeszcze ruszaja takie błędy, rozumiem... że sie z czasem przyzwyczaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Oj wademecum, ledwo pojawiłes się na forum, a juz podpadłeś. Na początku swojej bytności należy delikatnie, a nie z grubej rury. A może już sie tutaj "udzielałeś" jako gość? Krytykowanego przez Ciebie projektu nie widziałam, ale nie sądzę, żeby był przenaczony tylko dla inwalidów i babć Umiaru trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neuron 17.11.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Nie daj się. Podpadają tylko dzieci. Najwyżej cię usuną z forum. Swoją drogą jeśli to prawda z tymi wysokościami to już kolejny dowód na to, że publikacje w muratorze czasem mają mało współnego z publikacjami a więcej z .. bo ja wiem. No jak by na to nie patrzeć w redekacji ktoś się powinien znać na tyle by informacje podawane na łamach były potwierdzone i wiarygodne. Przecież budownictwo to nie Ustawa o podatku dochodowym i w miarę łatwo być na bieżąco albo choćby bronić tradycji, ale z sensem. Żeby się trendami zajmować to trzeba trochę podstaw znać. Propozycja jest taka: wolny rynek, jest. Więc jak publikują X to co za problem opublikować opinię konkurenta Y. Jasne, że paru odpadnie ale jakość poszybuje natychmiast. I jakie uzasadnienie dla tej towarowo-katalogowej formuły. Sam bym zaczął kupować. I nie uwierzycie ale jak przyjdzie Viessmanowi skomentować nową konstrukcję Vaillanta to się dobrze zastanowi zanim coś palnie publicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_Cholys 18.11.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Cóż wydawało mi się, że wypowiedzi na forum opierają się na tzw. wolności umysłu i słowa. Ich subiektywność powoduje, że powstaje wątek dyskusji czy wymiany poglądów. Starsi forumowicze powinni wykazać się większą wyrozumiałością i mniejszym sarkazmem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wademekum 18.11.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 bardzo jestem podbudowany wasza reakcją. jak tylko będę dysponować wolnym czasem, znajdę nastepne kity w naszych szeregach.krucjata nadal trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.11.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Wademekum, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 18.11.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 o po co tu stale przebywasz? chcesz porozmawiac o zdjęciach to zapraszam na pl...foto.tu jest branża architektoniczna więc może byś sie ustosunkował.. no właśnie wademecum, mamy tutaj nawet dział o nazwie Projekty i tam je krytykujemy. Zapoznaj się z konstrukcją i działami tego forum, czyli o czym i gdzie się pisze, za nim z wszystkimi się pokłócisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neuron 18.11.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 mdzalewscy Gratuluję wytrwałości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.11.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Mało kto zagląda na tamto forum.Dajcie spokój, przynajmniej jest ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 18.11.2004 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 remx, ciekawiej? ciezko sie pozniej polapac... po cos to zostalo podzielone i raczej ulatwia takze tobie chodzenie po forum.a moja niechec do wademekuma nie byla spowodowana tylko tym postem ani miejscem gdzie watek zostal umieszczony. on najlepiej wie o co wtedy chodzilo.pozdrawiam , nowych tez sedrecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feft 18.11.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Remx - to słaby agrument, a bałagan jest niepotrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wademekum 18.11.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 przy całym szacunku dla roberta który posądził mnie o rozdwojenie a raczej roztrojenie jażni nie wiem o co poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wademekum 18.11.2004 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 nigdy nie robie szczeniackich numerów w stylu zapisywania sie pod trzema nickami,, to podstawówka a ja 18 już troche czsu temu miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 18.11.2004 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 i znow mi kazesz wracac??? prosze bardzo "wielkie jol dla wielkiego oka i mozgu" - to post "Szweda" (logowany 1 raz tuz po Tobie dodany do forum - niecala godzina,) do identycznego jak tutaj postu zamieszczonego w innym dziale po mojej radzie. Szwed od tego czasu sie nie pojawil na forum - myslisz ze chcialoby sie komus zakladac konto tylko dla tak dobrego komentarza???? to nie byl wyjatek - miales niezla zabawe tej nocy twoj jezyk, a takze sposob "atakowania" projektu na dzien dobry w 3 roznych watkach w odstepie 30 minut łatwo pozwala sie domyslec ze jestes jeszcze studentem albo zaraz po studiach na architekturze... rozumiem ten dziwny zapal na ataki na gotowce - mam podobnie, tylko ze przez kilka lat glowa troche mi już ochlonela - tez jestem architektem. to dobrze ze wyszukujesz te bledy - i pokazujesz je forumowiczom, chyle czola. ale ze mnie tez idioty nie rob, prosze.... i skonczmy jalową dyskusje, witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts