WalterFarmer 05.08.2020 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Cześć wszystkim!Mam na imię WalterMiło Was poznać chłopacy.Mam pytanie. Chcę wyremontować strych w moim domu. Na poddaszu podłoga ze sklejki i gołe trójniki od dachu. Nic o tym nie wiem i dlatego chciałem zapytać, ile taki remont może kosztować. Myślałem o usunięciu tej płyty biegunowej i zastąpieniu jej inną izolacją, a następnie umieszczeniu płyt i paneli OSB. Dach również powinien być zaizolowany. Krokwie mają około 16 cm wysokości i doradzono mi również wełnę. Następnie chcielibyśmy wykończyć go drewnianymi deskami. Powierzchnia całego strychu to ok. 100m2, a dach 140m2. . Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witecz 21.09.2020 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Najlepiej mi się wydaję podpytać u znajomych czy ktoś korzystał z usług takich fachowców, może wtedy zawsze na żywo zobaczyć jak prace zostały wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts