wademekum 19.11.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 witam tu wademekum.uwaga wchodze do tematu nie mojego! nie bardzo zgadzam się z robertem że aby cos krytykować trzeba miec własny dorobek.on urośnie nie martwcie się po prostu potrzebuje trochę czasu bo jak dobrze robercie zauważyłeś mam świeże spojrzenie na otaczający moją branże świat. a że umiem "z jajem" krytykoważ jak ktos sie wyraził to chyba dobrze. Umiejętność zachowania dystansu do tak poważnych tematów chyba nie eliminuje mnie z gry? nieuważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.11.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 nie wademekum, wiesz dobrze co mam na mysli, bo juz na wielu wątkach Ci odpowiadalem. I nie chodzi mi tu o Twoj dorobek, a o forme ataku. jestes w branzy lub niedlugo bedziesz wiec dobrze znasz tę zasadę kopania w naszym zawodzie.i mysle ze nie wystarczy zaatakowac projekt - ale dostrzec te bledy, wytknąc i ewentualnie doradzic jakie zmiany wprowadzic aby je zlikwidowac - to dla wielu na tym forum szukajacych projektow moze byc bardzo cenne.pisalem juz ze znormalniales po kilku postach - znormalniales nie znaczy tu ze akceptujesz bledy w projektach (jak to raczyles napisac o mnie polgebkiem). krytyka jest bardzo wazna. i szczegolnie przydatna na tym forum, aby otworzyc oczy "niearchitektom" na zagadnienia których nie są w stanie dojrzec.przy okazji... w ktoryms Twoim wątku ktos prosil zebys rzucil okiem na inny projekt i wytknąl bledy. juz Cie zauwazono, i chetnie by korzystano z Twoich rad dalej. powodzenia w zawodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wademekum 19.11.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 chętnie bym zerknął.mógłbyś mi przypomnieć kochana osobę która potrzebowała pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.11.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 nie ma sprawy - twoj flagowy watek...http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36673zostal tylko przeniesiony we wlasciwe miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.11.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Robert Skitek nie lubi tego gościa chyba nie jest tak zle... a teraz nawet mamy podobne emblematy, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wademekum 19.11.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 niestety przeoczyłem ten temat. postaram sie skomentowac niebawem.teraz rozumiecie.ile można siedzieć przed komputerem w piątek? jak wpadne do pracowni od razu odpisze co moim skromnym zdaniem mozna by tam zmienić.a może nie będzie trzeba.pozdrawiam.log out Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wademekum 19.11.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 a emblematy? cierń i biel to jest to.!chyba jestem przystojniejszy. :wink:zarcik taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KvM 20.11.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 witam tu wademekum.uwaga wchodze do tematu nie mojego! nie bardzo zgadzam się z robertem że aby cos krytykować trzeba miec własny dorobek.on urośnie nie martwcie się po prostu potrzebuje trochę czasu bo jak dobrze robercie zauważyłeś mam świeże spojrzenie na otaczający moją branże świat. a że umiem "z jajem" krytykoważ jak ktos sie wyraził to chyba dobrze. Umiejętność zachowania dystansu do tak poważnych tematów chyba nie eliminuje mnie z gry? nieuważacie? Wstyd wademekum/szwed/skurczpoliczka. Zachowujesz się WaćPan nieprzyzwoicie. Dobrze, że krytykujesz jeśli są błędy, ale jak widzisz na wszystkich wrażenie robi forma a nie meritum Twoich zarzutów. Popraw się bo ludzie będę Cię czytać ze wstrętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wademekum 20.11.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 proszę skończmy już z tymi łšczeniami wszystkich w jedno. Jeli mam się wstydzić za moje komentarze to tylko ja. KvM prosze zwracać sie z komentarzami tylko do mnie. co jest takiego wstydliwego w tym kawałku który wycišgnałe? z robertem zakopalimy topory wojenne juz dawno więc o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.11.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Nie przechodzimy obojętnie wobec sposobu w jaki pan "Skurczpoliczka i wademecum" - użytkownik zarejestrowany 16 listopada z tego samego komptera (moderator widzi numery IP użytkowników forum), wszedł na to forum. Nie chodzi o merytoryczne zarzuty wobec projeków, bo na takie głosy Wydawnictwo jest uczulone i dokładnie je przanalizuje. Oburza barbarzyńska forma, w jakiej ten użytkownik zaistniał na forum. Proszę zobaczyć, ile szkód naczynił, ile wywołał kłótni, mnożąc swoje wątki. To forum dla wielu użytkowników i dla nas także jest wyjątkowe dzięki życzliwości i chęci pomocy, z jaką spotykają się tu wszyscy na co dzień. To jest wartość której trzeba bronić! Pan "Skurczpoliczka i wademecum" jeszcze tego nie zauważył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 07.12.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Robert Skitek nie lubi tego gościa chyba nie jest tak zle... a teraz nawet mamy podobne emblematy, hehe Właśnie, i obie głowy ogolone. Ale chyba nie piszecie z tego samego IP?Dopiero bym się zdziwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 07.12.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 hehe, nie remx, nie pisalismy z tego samego IP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.12.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Klamstwo ma krotkie "IP" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.12.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.12.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 a kto projektował C14..... a/ vademecum b/ skrupuliczka c/ szwed d/ jamles na 100% nie d jamles nie jest projektantem a, b, c jest możliwe nawet pod innym nickiem czy z architektami jest tak jak z mech. sam. ?? "panie kto tu panu grzebał"? "no, pan" "jaaaaaaaaa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.12.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 niestety jamles, jest chyba jeszcze gorzej niz u mechaników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 12.12.2004 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 a kto projektował C14..... a/ vademecum b/ skrupuliczka c/ szwed d/ jamles na 100% nie d jamles nie jest projektantem a, b, c jest możliwe nawet pod innym nickiem czy z architektami jest tak jak z mech. sam. ?? "panie kto tu panu grzebał"? "no, pan" "jaaaaaaaaa" dawno się tak nie uśmiałem !! jednak mechanicy zawsze sa niezawodni w poczuciu humoru !!! gratuluję jamles pióra !! a c14 to nie jest jakiś izotop może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 C14 to może numer klatki i mieszkania w bloku przy Alternatywy4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts