Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przecie to całe pismo to ściema o nazwie ... "marketing

Recommended Posts

witam tu wademekum.uwaga wchodze do tematu nie mojego!

nie bardzo zgadzam się z robertem że aby cos krytykować trzeba miec własny dorobek.on urośnie nie martwcie się :wink:

po prostu potrzebuje trochę czasu bo jak dobrze robercie zauważyłeś mam świeże spojrzenie na otaczający moją branże świat.

a że umiem "z jajem" krytykoważ jak ktos sie wyraził to chyba dobrze. Umiejętność zachowania dystansu do tak poważnych tematów chyba nie eliminuje mnie z gry? :-? nieuważacie?

nie wademekum, wiesz dobrze co mam na mysli, bo juz na wielu wątkach Ci odpowiadalem. I nie chodzi mi tu o Twoj dorobek, a o forme ataku. jestes w branzy lub niedlugo bedziesz wiec dobrze znasz tę zasadę kopania w naszym zawodzie.

i mysle ze nie wystarczy zaatakowac projekt - ale dostrzec te bledy, wytknąc i ewentualnie doradzic jakie zmiany wprowadzic aby je zlikwidowac - to dla wielu na tym forum szukajacych projektow moze byc bardzo cenne.

pisalem juz ze znormalniales po kilku postach - znormalniales nie znaczy tu ze akceptujesz bledy w projektach (jak to raczyles napisac o mnie polgebkiem). krytyka jest bardzo wazna. i szczegolnie przydatna na tym forum, aby otworzyc oczy "niearchitektom" na zagadnienia których nie są w stanie dojrzec.

przy okazji... w ktoryms Twoim wątku ktos prosil zebys rzucil okiem na inny projekt i wytknąl bledy. juz Cie zauwazono, i chetnie by korzystano z Twoich rad dalej.

powodzenia w zawodzie

witam tu wademekum.uwaga wchodze do tematu nie mojego!

nie bardzo zgadzam się z robertem że aby cos krytykować trzeba miec własny dorobek.on urośnie nie martwcie się :wink:

po prostu potrzebuje trochę czasu bo jak dobrze robercie zauważyłeś mam świeże spojrzenie na otaczający moją branże świat.

a że umiem "z jajem" krytykoważ jak ktos sie wyraził to chyba dobrze. Umiejętność zachowania dystansu do tak poważnych tematów chyba nie eliminuje mnie z gry? :-? nieuważacie?

Wstyd wademekum/szwed/skurczpoliczka. Zachowujesz się WaćPan nieprzyzwoicie. Dobrze, że krytykujesz jeśli są błędy, ale jak widzisz na wszystkich wrażenie robi forma a nie meritum Twoich zarzutów. Popraw się bo ludzie będę Cię czytać ze wstrętem.

proszę skończmy już z tymi łšczeniami wszystkich w jedno. Jeœli mam się wstydzić za moje komentarze to tylko ja. KvM prosze zwracać sie z komentarzami tylko do mnie. co jest takiego wstydliwego w tym kawałku który wycišgnałeœ? z robertem zakopaliœmy topory wojenne juz dawno więc o co chodzi?

Nie przechodzimy obojętnie wobec sposobu w jaki pan "Skurczpoliczka i wademecum" - użytkownik zarejestrowany 16 listopada z tego samego komptera (moderator widzi numery IP użytkowników forum), wszedł na to forum. Nie chodzi o merytoryczne zarzuty wobec projeków, bo na takie głosy Wydawnictwo jest uczulone i dokładnie je przanalizuje. Oburza barbarzyńska forma, w jakiej ten użytkownik zaistniał na forum. Proszę zobaczyć, ile szkód naczynił, ile wywołał kłótni, mnożąc swoje wątki.

To forum dla wielu użytkowników i dla nas także jest wyjątkowe dzięki życzliwości i chęci pomocy, z jaką spotykają się tu wszyscy na co dzień. To jest wartość której trzeba bronić! Pan "Skurczpoliczka i wademecum" jeszcze tego nie zauważył...

• 2 weeks później...

a kto projektował C14.....

a/ vademecum

b/ skrupuliczka

c/ szwed

d/ jamles

na 100% nie d jamles nie jest projektantem

a, b, c jest możliwe nawet pod innym nickiem :wink:

czy z architektami jest tak jak z mech. sam. ??

"panie kto tu panu grzebał"?

:roll: "no, pan" :evil:

"jaaaaaaaaa" :o

a kto projektował C14.....

a/ vademecum

b/ skrupuliczka

c/ szwed

d/ jamles

na 100% nie d jamles nie jest projektantem

a, b, c jest możliwe nawet pod innym nickiem :wink:

czy z architektami jest tak jak z mech. sam. ??

"panie kto tu panu grzebał"?

:roll: "no, pan" :evil:

"jaaaaaaaaa" :o

dawno się tak nie uśmiałem !!

jednak mechanicy zawsze sa niezawodni :) w poczuciu humoru !!!

gratuluję jamles pióra !! a c14 to nie jest jakiś izotop może??