kemot_p 22.09.2020 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Taki miałem plan. Tylko pytanie jaką? Może być rura plastikowa rozcięta wzdłóż i nałożona na kabel? Zastosowanie rury metalowej wymagałoby wzywania elektryka, żeby odłączył kabel od skrzynki. Oczywiście jeśli druga metoda jest bardziej poprawna to tak zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 22.09.2020 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Taki miałem plan. Tylko pytanie jaką? Może być rura plastikowa rozcięta wzdłóż i nałożona na kabel? Zastosowanie rury metalowej wymagałoby wzywania elektryka, żeby odłączył kabel od skrzynki. Oczywiście jeśli druga metoda jest bardziej poprawna to tak zrobimy. Generalnie to ja bym osobiście rury nie osłabiał jej przecinaniem wzdłuż. Ale prywatnie do swojego domu możesz tak zrobić bo raczej nic się nie powinno z tym stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnonimowyAlkoholik 23.09.2020 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Są rury osłonowe dwudzielne, fabrycznie przecięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts