pkorol 07.08.2020 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Witam, czy ktoś się interesuje Harmonizatorami przestrzeni Tjurina? Posiadam jego rysunki, znalazłem osobę bardziej wrażliwą ode mnie i ona stwierdziła, że faktycznie z jego rysunków idzie jakaś tam energia. Przeprowadziliśmy kilka naście prób i zwykłe rysunki nie promieniowały a jego tak. Na chwilę obezna jestem na etapie opracowania modeli 3D jego "Bulbulatora" czyli urządzenia składającego z elementów posiadających wycięcia w tak sposób by powstał generator pól torsyjnych. Jego działanie jest dokładnie takie same jak i Feng shui. Z tym, że Feng shui szuka prąd energetyczny i go kieruje w pożądany sposób organizując przestrzeń a Bulbulator Tjurina sam wytwarza i wypełnia przestrzeń życiodajną energią. Również równoważy i otwiera czakry. Tu jest jego strona, samo sobie poczytajcie co do czego: https://aleksandrtyurin.ru/bulbulatr/ A to jako ciekawostka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.08.2020 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 [ATTACH=CONFIG]446939[/ATTACH] Witam, czy ktoś się interesuje Harmonizatorami przestrzeni Tjurina? Posiadam jego rysunki, znalazłem osobę bardziej wrażliwą ode mnie i ona stwierdziła, że faktycznie z jego rysunków idzie jakaś tam energia. Przeprowadziliśmy kilka naście prób i zwykłe rysunki nie promieniowały a jego tak. Na chwilę obezna jestem na etapie opracowania modeli 3D jego "Bulbulatora" czyli urządzenia składającego z elementów posiadających wycięcia w tak sposób by powstał generator pól torsyjnych. Jego działanie jest dokładnie takie same jak i Feng shui. Z tym, że Feng shui szuka prąd energetyczny i go kieruje w pożądany sposób organizując przestrzeń a Bulbulator Tjurina sam wytwarza i wypełnia przestrzeń życiodajną energią. Również równoważy i otwiera czakry. Tu jest jego strona, samo sobie poczytajcie co do czego: https://aleksandrtyurin.ru/bulbulatr/ A to jako ciekawostka: Przecież okrzyczano Cie kłamcą i udowodniono ,że kradniesz czyjeś wypowiedzi by się dowartościowywać. Temat i powinieneś to zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 07.08.2020 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) UFF, wydrukowałem rysunki i nie mogę na nie patrzeć, oczy zaczynają boleć. Słuchając lekcje gościa, nauczyłem dzieci widzieć oczami drugiego człowieka, czyli jedno dziecko, przykłada swój łeb do tyłu głowy kolegi i patrzy jego oczami, na razie ćwiczymy kolory czyli pomarańczowy, zielony i misiek. Wszytko się udało za pierwszym razem. Kto ma dwójkę dzieci może sprawdzić. Dzieci łapią to od razu. Dorośli niestety nie , ja nic nie widzę i strasznie zazdroszczę dzieciom:) p.s: wystarczy potrzymać rękę nad rysunkiem i czuć ciepło. Nawet na monitorze i telefonie to działa również Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez pkorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 07.08.2020 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 [ATTACH=CONFIG]446944[/ATTACH] UFF, wydrukowałem rysunki i nie mogę na nie patrzeć, oczy zaczynają boleć. Słuchając lekcje gościa, nauczyłem dzieci widzieć oczami drugiego człowieka, czyli jedno dziecko, przykłada swój łeb do tyłu głowy kolegi i parzy jego oczami, A czy oczy po wyparzeniu są jeszcze zdatne do użytku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 07.08.2020 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Ogo, jakiś pasożyt energetyczny w żonie się obudził czuje się zagrożony, żona kazała mi wynosić się z domu razem rysunkami. Najśmieszniejsze jest to, że niema żadnych argumentów i twierdzi, że nawet w niewinnych kwiatkach są przesłania pogańskie:) Nareszcie znalazłem sposób na to dziadostwo co siedzi w żonie, przeróżne cewki ani piramida czy naładowana woda nie mogli go wystraszyć a zwykłe rysunki tak. Oj czuję że będzie się działo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.08.2020 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Zapewne już niebawem, nastąpi "ładowanie wody" przez "golyja"(pkorol) za pośrednictwem internetu ... grzeje Was to ? ps - ostatnie "grafiki" przedstawione przez "golyja"(pkorol), obrazują torsje działa orgonowego ... jest się czego bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 08.08.2020 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.08.2020 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 [ATTACH=CONFIG]446972[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]446973[/ATTACH] piękne "to" ... a do czego służy ? ... i gdzie "to wtyknąć" ? ... "końcówki miksera" do ubijania białka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 09.08.2020 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2020 Jeżeli żądza wiedzy w ciebie nie wygasła, to poczytaj o fngshui i się dowiedz co i gdzie ubija się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.08.2020 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2020 ... Jeżeli żądza wiedzy w ciebie nie wygasła, to poczytaj o fngshui i się dowiedz co i gdzie ubija się Moją "żądzę wiedzy" (na ten temat) zaspakajasz swymi tutaj postami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 13.08.2020 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Znalazłem ciekawy eksperyment który potwierdza działanie Bulbuljatora. Na zdjęciu słoik do którego nalano wodę i rozpuszczono kilka kropel atramentu. Po dwóch godzinach atrament zrobił "fikołka":). Słoik stał na jednym z elementów Bulbuljatora. Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez pkorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 20.08.2020 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 Zamówiłem koszulki z rysunkami Tjurina. Już sama myśl że będę je miał mnie grzeje i uzdrawia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 03.09.2020 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Koszulki dotarły, prawdziwy luksus je nosić. Teraz rozumiem co to znaczy, że jesteś bogiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 30.10.2020 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Zrobiłem "Reaktor Niskotemperaturowej Plazmy" na razie piję tą wodę drugi dzień, żadnych powalających z nóg wyników nie odnotowałem. Tak wygląda działający reaktor plazmy (po lewej) zrobiony przez mojego 6-letnego syna:) wodę z jego reaktora właśnie pije. Woda ma potencjał energetyczny 100k bovilej. Zwykła woda z kranu ma 4 bovili. Moje ciało ma 30k bovili. Mieliśmy kontakt z kovidovcami przez cały czas ich choroby, oprócz lekkiego kataru i bólu gardła żadnych innych szkód nie odnotowaliśmy. Zawdzięczam to oczywiście cewkom Mishina i rysunkom Tjurina bo wodę dopiera zaczynamy pić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.10.2020 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Zrobiłem "Reaktor Niskotemperaturowej Plazmy" na razie piję tą wodę drugi dzień, żadnych powalających z nóg wyników nie odnotowałem. Tak wygląda działający reaktor plazmy (po lewej) zrobiony przez mojego 6-letnego syna:) wodę z jego reaktora właśnie pije. Woda ma potencjał energetyczny 100k bovilej. Zwykła woda z kranu ma 4 bovili. Moje ciało ma 30k bovili. Mieliśmy kontakt z kovidovcami przez cały czas ich choroby, oprócz lekkiego kataru i bólu gardła żadnych innych szkód nie odnotowaliśmy. Zawdzięczam to oczywiście cewkom Mishina i rysunkom Tjurina bo wodę dopiera zaczynamy pić. [ATTACH=CONFIG]449685[/ATTACH] Mamy tu na FM wielu oszustów .Przecież kradnąc czyjąś wiedzę (udowodniono ci to ) znowu w tym topiku oszukujesz ? Jak się ma twoja cewka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 03.11.2020 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 potencjał energetyczny mojego ciała na dziś dzień 32 bovili! znalazłem sposób aktywować plazmę, teraz wynosi 3 miliony bowilej. Mam zdjęcie które zostało powiązane z moim reaktorem, czyli wystarczy go wydrukować absolutnie za darmo i sprawdzić moc wody plazmowej. Zdjęcie będzie ładowało wszystko co się znajdzie w zasięgu. W tym wątku go znajdziecie, zdrowia życzę wszystkim pozytywnie zakręconym:) https://t.me/zastakanvody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts