Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Feng shui dla każdego czyli Harmonizator przestrzeni Tjurina

pkorol

Recommended Posts

delfiny.jpg

Witam, czy ktoś się interesuje Harmonizatorami przestrzeni Tjurina?

Posiadam jego rysunki, znalazłem osobę bardziej wrażliwą ode mnie i ona stwierdziła, że faktycznie z jego rysunków idzie jakaś tam energia. Przeprowadziliśmy kilka naście prób i zwykłe rysunki nie promieniowały a jego tak.

Na chwilę obezna jestem na etapie opracowania modeli 3D jego "Bulbulatora" czyli urządzenia składającego z elementów posiadających wycięcia w tak sposób by powstał generator pól torsyjnych. Jego działanie jest dokładnie takie same jak i Feng shui. Z tym, że Feng shui szuka prąd energetyczny i go kieruje w pożądany sposób organizując przestrzeń a Bulbulator Tjurina sam wytwarza i wypełnia przestrzeń życiodajną energią. Również równoważy i otwiera czakry.

Tu jest jego strona, samo sobie poczytajcie co do czego: https://aleksandrtyurin.ru/bulbulatr/

A to jako ciekawostka:

[ATTACH=CONFIG]446939[/ATTACH]

Witam, czy ktoś się interesuje Harmonizatorami przestrzeni Tjurina?

Posiadam jego rysunki, znalazłem osobę bardziej wrażliwą ode mnie i ona stwierdziła, że faktycznie z jego rysunków idzie jakaś tam energia. Przeprowadziliśmy kilka naście prób i zwykłe rysunki nie promieniowały a jego tak.

Na chwilę obezna jestem na etapie opracowania modeli 3D jego "Bulbulatora" czyli urządzenia składającego z elementów posiadających wycięcia w tak sposób by powstał generator pól torsyjnych. Jego działanie jest dokładnie takie same jak i Feng shui. Z tym, że Feng shui szuka prąd energetyczny i go kieruje w pożądany sposób organizując przestrzeń a Bulbulator Tjurina sam wytwarza i wypełnia przestrzeń życiodajną energią. Również równoważy i otwiera czakry.

Tu jest jego strona, samo sobie poczytajcie co do czego: https://aleksandrtyurin.ru/bulbulatr/

A to jako ciekawostka:

Przecież okrzyczano Cie kłamcą i udowodniono ,że kradniesz czyjeś wypowiedzi by się dowartościowywać. Temat :offtopic: i powinieneś to zrozumieć.:p

photo_2020-08-07_13-09-44.jpg

UFF, wydrukowałem rysunki i nie mogę na nie patrzeć, oczy zaczynają boleć:). Słuchając lekcje gościa, nauczyłem dzieci widzieć oczami drugiego człowieka, czyli jedno dziecko, przykłada swój łeb do tyłu głowy kolegi i patrzy jego oczami, na razie ćwiczymy kolory czyli pomarańczowy, zielony i misiek. Wszytko się udało za pierwszym razem. Kto ma dwójkę dzieci może sprawdzić. Dzieci łapią to od razu. Dorośli niestety nie , ja nic nie widzę i strasznie zazdroszczę dzieciom:)

p.s: wystarczy potrzymać rękę nad rysunkiem i czuć ciepło. Nawet na monitorze i telefonie to działa również:)

Edytowane przez pkorol

[ATTACH=CONFIG]446944[/ATTACH]

UFF, wydrukowałem rysunki i nie mogę na nie patrzeć, oczy zaczynają boleć:). Słuchając lekcje gościa, nauczyłem dzieci widzieć oczami drugiego człowieka, czyli jedno dziecko, przykłada swój łeb do tyłu głowy kolegi i parzy jego oczami,

A czy oczy po wyparzeniu są jeszcze zdatne do użytku ?

kon.jpg

Ogo, jakiś pasożyt energetyczny w żonie się obudził czuje się zagrożony, żona kazała mi wynosić się z domu razem rysunkami. Najśmieszniejsze jest to, że niema żadnych argumentów i twierdzi, że nawet w niewinnych kwiatkach są przesłania pogańskie:) Nareszcie znalazłem sposób na to dziadostwo co siedzi w żonie, przeróżne cewki ani piramida czy naładowana woda nie mogli go wystraszyć a zwykłe rysunki tak. Oj czuję że będzie się działo:)

Zapewne już niebawem, nastąpi "ładowanie wody" przez "golyja"(pkorol) za pośrednictwem internetu ... grzeje Was to ? ;)

ps - ostatnie "grafiki" przedstawione przez "golyja"(pkorol), obrazują torsje działa orgonowego :) ... jest się czego bać;)

Znalazłem ciekawy eksperyment który potwierdza działanie Bulbuljatora. Na zdjęciu słoik do którego nalano wodę i rozpuszczono kilka kropel atramentu. Po dwóch godzinach atrament zrobił "fikołka":). Słoik stał na jednym z elementów Bulbuljatora.

dadonov.jpg

Edytowane przez pkorol

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Zrobiłem "Reaktor Niskotemperaturowej Plazmy" na razie piję tą wodę drugi dzień, żadnych powalających z nóg wyników nie odnotowałem.

Tak wygląda działający reaktor plazmy (po lewej) zrobiony przez mojego 6-letnego syna:) wodę z jego reaktora właśnie pije. Woda ma potencjał energetyczny 100k bovilej. Zwykła woda z kranu ma 4 bovili. Moje ciało ma 30k bovili. Mieliśmy kontakt z kovidovcami przez cały czas ich choroby, oprócz lekkiego kataru i bólu gardła żadnych innych szkód nie odnotowaliśmy. Zawdzięczam to oczywiście cewkom Mishina i rysunkom Tjurina bo wodę dopiera zaczynamy pić.

reaktor klemensa.jpg

Zrobiłem "Reaktor Niskotemperaturowej Plazmy" na razie piję tą wodę drugi dzień, żadnych powalających z nóg wyników nie odnotowałem.

Tak wygląda działający reaktor plazmy (po lewej) zrobiony przez mojego 6-letnego syna:) wodę z jego reaktora właśnie pije. Woda ma potencjał energetyczny 100k bovilej. Zwykła woda z kranu ma 4 bovili. Moje ciało ma 30k bovili. Mieliśmy kontakt z kovidovcami przez cały czas ich choroby, oprócz lekkiego kataru i bólu gardła żadnych innych szkód nie odnotowaliśmy. Zawdzięczam to oczywiście cewkom Mishina i rysunkom Tjurina bo wodę dopiera zaczynamy pić.

[ATTACH=CONFIG]449685[/ATTACH]

Mamy tu na FM wielu oszustów .Przecież kradnąc czyjąś wiedzę (udowodniono ci to ) znowu w tym topiku oszukujesz ? Jak się ma twoja cewka ?

potencjał energetyczny mojego ciała na dziś dzień 32 bovili! znalazłem sposób aktywować plazmę, teraz wynosi 3 miliony bowilej. Mam zdjęcie które zostało powiązane z moim reaktorem, czyli wystarczy go wydrukować absolutnie za darmo i sprawdzić moc wody plazmowej. Zdjęcie będzie ładowało wszystko co się znajdzie w zasięgu. W tym wątku go znajdziecie, zdrowia życzę wszystkim pozytywnie zakręconym:) https://t.me/zastakanvody