lemodest 07.08.2020 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Hej, Znalazłem panele bardzo dobrze imitujące deske - Premium Floor -NATURAL LEGEND - Dąb Jantar. Panele kosztują około 80zł. Tak jak napisałem, wyglądają bardzo dobrze ale nie mogę znaleźć opinii na temat jakości i samego tego producenta. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą marką bądź słyszał coś na temat jakości tych paneli ? Dziękuję i PozdrawiamDominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lemodest 11.08.2020 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Dla zainteresowanych. Dzwoniłem do dystrybutora paneli marki Premium Floor, jak zostałem poinformowany panele te produkuje fabryka Balterio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkoska 20.08.2020 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 witam. Dokładnie te same panele mnie interesują. Zanim złożę zamówienie chciałem dowiedzieć się więcej o tej firmie. Niestety w sieci nie ma nic o tym producencie . Żadnych opini . Nie wiem co o tym sądzić. Panele dąb Jantar jak dla mnie wyglądają jak drewno. Jeśli jest ktoś kto ma w domu panele tego producenta proszę o opinie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts