jasina 07.12.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Witam tytanowców Jeśli pozwolicie, chciałbym dołączy do Waszego grona. Podobnie jak Wy buduję dom według tego projektu, a dokładnie Tytan II lustrzane odbicie. Obecnie jestem na etapie stanu surowego zamkniętego. W minionym tygodniu rozpoczeliśmy pierwsze prace instalacyjne. Chętnie skorzystam z Waszych doświadczeń i podzielę się swoimi. pozdr. jasina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grigorios 07.12.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Witaj Jasino:) Czy mógłbym Cię poprosić o jakieś zdjęcia łazienki, tej nad garażem? Bardzo mnie zastanawia ile tam jest miejsca? Czy skosy dachu nad garażem nie sprawiają, że w łazience jest zbyt ciasno? Czy podnieśliście ściankę kolankową? Z góry dzięki za odpowiedź Lucascom, Tobie też dzięki za odzew;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasina 08.12.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witaj Grigorios Niestety nie mam aktualnych zdjęc łazienki. Będę za kilka dni na budowie to zrobię i przeslę. Tak, podniosłem ścianke o 24 cm na całym budynku. Szczerze mówiąc jesli się tego nie zrobi to bedzie trochę nisko. Pisałeś, że chcesz miec łazienkę nad całym garażem. Moge powiedzie tylko, że będzie gigantyczna ale za to pewnie piekna. Ja zostawiłem podział. W drugiej części będzie sauna. Pozdrawiam Jasina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grigorios 08.12.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Fajny pomysł z tą sauną Duża łazienka, to marzenie mojej żony;) Nawet jak wybieraliśmy projekt, to ważnym kryterium była możliwość uzyskania wielkiej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucascom 09.12.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 jasina, to cyknij przy okazji trochę więcej fotek, np. drugiej łazienki na piętrze, sypialni, kuchni i salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasina 11.12.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 lucascom, wyslij mi na prv adres e-mail na który moge wysłac Tobie zdjęcia. Niestety nie wiem jak się wkleja je na forum.pozdrawiamjasina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasina 11.12.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 grigorios, przepraszam teraz doczytałem, że Ciebie też te zdjęcia interesują. Prześlij adres e-mail na prv i jutro postaram się przesłac zdjęciapozdrawiamjasina[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucascom 13.12.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 http://lucascom.fotosik.pl/albumy/556622.html badajcie, TYTAN II fotki domu jasina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrtki 14.12.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 jestesmy na etapie wyboru projektu, bardzo nas interesuja :-zmiany jakich mozna dokonac w domku,aby byl bardziej funkcjonalny, - zdjecia wewnetrznych pomieszczen, tak aby mozna bylo sobie zobaczyc jak w rzeczywistosci prezentuje sie rozklad. .pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrtki 14.12.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 WSZYSTKICH POSIADACZY DOMKU TYTAN PROSIMY O ZDJECIA, GłOWNIE CHODZI NAM O WNETRZA, bardzo to nam ulatwi podjecie decyzji w sprawie wyboru tego projektu,a moze w przyszlosci zamiesimy nasze zdjecia...pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrtki 14.12.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A zobaczenie tego domku na zywo, byloby swietna okazja, moglby ktos nam to umozliwic? najlepiej w okolicy Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucascom 15.12.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Pyrtki, badaj: http://lucascom.fotosik.pl/albumy/556622.html http://foto.onet.pl/f1hlj,u.html http://foto.onet.pl/1qtg,u.html ten chyba też tytan http://foto.onet.pl/dl3kk,20o9xo0s0ss0,u.html http://foto.onet.pl/66t5j,lwlbc4s4o4gl,u.html http://foto.onet.pl/le5i,0oo0kgkcc0c7,u.html proponowane zmiany: -na dole zlikwidować łazienkę, zrobić tam tylko ubikację z drzwiami wychodzącymi w kierunku salonu, a w miejscu szaf zrobić garderobę, lub schowek -połączyć salon z z gabinetem, uzyskujemy dużą przestrzeń -zlikwidować wyjście na taras z byłego gabinetu, wstawić tam okno -zlikwidować wyjście na taras od strony jadalni, wystarczy jedno od strony salonu -zlikwidować balkon z pokoju 17, lub poszerzyć jadalnie o przestrzeń pod balkonem -jeśli będzie ogrzewanie gazowe i wentylacja mechaniczna to można zlikwidować komin w kotłowni, a spaliny wyprowadzić rurą przez ścianę, jest to dużo tańsze od budowy komina -podwyższyć poddasze tak z 30-40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrtki 19.12.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 dziekujemy bardzo za cenne informacje i za linki do zdjec, warto je dokladnie przejrzec, takze polecam, przeanalizujemy te wskazowki co warto zmienic w projekcie, tymczasem za chwile jedziemy przygladas sie Geodecie jak robi pomiar naszej działki pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasina 23.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Tytanowcy.....juz prawie wiosna....czas odwiedzic forum i napisac co tam ciekawego na budowie pozdrawiam jasina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasina 23.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Tytanowcy.....juz prawie wiosna....czas odwiedzic forum i napisac co tam ciekawego na budowie pozdrawiam jasina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasina 23.01.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Tytanowcy...juz prawie wiosna...czas odwiedzic forum i napisac co na budowie piszczy (może nie tylko mroz) pozdr. jasina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 26.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam!!A ja mam pytanie odnośnie okien łukowych w Tytanie,da się jakoś zamontować rolety zewnętrzne na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo78 31.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witam! Jestem zainteresowany obejrzeniem Domu Tytan kto buduje ten dom w okolicach Częstochowy, Opola, Katowic! Bardzo proszę o pomoc. Dzięki Pozdrawiam wszystkich budujących Tytana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HIMEK 02.02.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam!! A ja mam pytanie odnośnie okien łukowych w Tytanie,da się jakoś zamontować rolety zewnętrzne na to?? Witam barto307cc! W linku podanym przez lucascom jest dom z roletami zewnętrznymi, więc lepiej zapytaj się właściciela licząc na pomoc. Podaję ponownie link: http://foto.onet.pl/dl3kk,20o9xo0s0ss0,u.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrtki 02.03.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 witamy serdecznie wszystkich Tytanowcow mielismy okazje zobaczyc tyana na zywo i jestesmy pod ogromnym wrazeniem tego Domku i jego przyszlych Mieszkancow utwierdzilismy się w naszej decyzji,ze zakupiony projekt jest trafny i wlasnie wczoraj dokonalismy adaptacji projektu i oto nasze zmiany, ktore uwazamy,ze warto poczynic w tym projkcie,zeby jeszcze milej sie w nim mieszkalo: 1. częsciowe podpiwniczenie (pod garazem, hallem, kuchnia) 2. podniesienie ścianki kolankowej na 90 cm 3. zmiana wielkosci okien (w gabinecie i salonie) 4. likwidacja grilla zewnetrznego teraz pzostaje nam wybór materiałow do budowania scian... moze jakies sugestie? intensywnie myslimy o YTONGU. pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts