Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt TYTAN pracownia DOBRE DOMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 756
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety zrezygnowaliśmy z budowy naszego wymarzonego domu i został nam zakupiony już projekt Tytana 2.

Jeśli ktoś chciałby kupić taki projekt, zapraszam na:

http://allegro.pl/projekt-domu-tytan-2-dobredomy-okazja-i2078689887.html

Cena 1500zł komplet z kosztorysem.

Tel 691 111 327

Zdjęcia na pewno będą ale teraz jest taki nawał pracy i zmian w naszym życiu, że przestaje odróżniać pory dnia i dni w tygodniu :)

Udało nam się w ostatnim czasie zamonować większość lamp, szkło na ściaanach w kuchni, lazienka przy sypialni jest już zafugowana tylko montaż toalety i blatów pod umywalkę i zamawiamy wykładzinę do sypialni. Pełną para idą prace nad pralnią i łazienką nad garażem.

Pozdrawiam wszystkich Tytanowców :)

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
Marcel, bardzo fajne zdjęcia, sam miałeś pomysł na wnętrza czy zatrudniłeś projektantkę ?, jeżeli sam to szacun. Jakbyś mógł wkleić więcej zdjęć np. kuchni, to Tytanowcy byliby Ci wdzięczni. Pozdrawiam. A tak wogóle to zazdrościmy już takiego etapu budowy. :mad::D

Marcel, bardzo fajne zdjęcia, sam miałeś pomysł na wnętrza czy zatrudniłeś projektantkę ?, jeżeli sam to szacun. Jakbyś mógł wkleić więcej zdjęć np. kuchni, to Tytanowcy byliby Ci wdzięczni. Pozdrawiam. A tak wogóle to zazdrościmy już takiego etapu budowy. :mad::D

Caly dom (znaczy sie wnetrze) projektowala architekt z zona. ja sie generalnie nie wtracalem (za mocno). naprawde warto.

odpada ci caly problem co gdzie zrobic, jak postawic, a jaki kolor itp. jezdzila z zona na zakupy sugerowala co kupic jak urzadzic. pilnowala ekipe i ona mowila im jak maja robic takze osobiscie polecam.

nie wiem na jakim jestes etapie 'budowy' ale polecam obnizenie poziomu garazu wzgledem domu co umozliwia potem obnizenie stropu nad garazem (czyli podlogi w duzej lazience). lazienka powstala ogromna (i spokojnie dalo sie zrobic w niej wygodna pralnie).

a jak bede mial zdjecia kuchni to wkleje - jestem teraz za granica a zdjecia kuchni ktore mam to sie nie nadaja do pokazywania hehe - same meble bez frontow, blatow, itp

Edytowane przez marcel232

Caly dom (znaczy sie wnetrze) projektowala architekt z zona. ja sie generalnie nie wtracalem (za mocno). naprawde warto.

odpada ci caly problem co gdzie zrobic, jak postawic, a jaki kolor itp. jezdzila z zona na zakupy sugerowala co kupic jak urzadzic. pilnowala ekipe i ona mowila im jak maja robic takze osobiscie polecam.

nie wiem na jakim jestes etapie 'budowy' ale polecam obnizenie poziomu garazu wzgledem domu co umozliwia potem obnizenie stropu nad garazem (czyli podlogi w duzej lazience). lazienka powstala ogromna (i spokojnie dalo sie zrobic w niej wygodna pralnie).

a jak bede mial zdjecia kuchni to wkleje - jestem teraz za granica a zdjecia kuchni ktore mam to sie nie nadaja do pokazywania hehe - same meble bez frontow, blatow, itp

Marcel świetne wnętrza, gratuluje domku :)

• 2 months później...
Witam! Ja w swoim Tytanie mieszkam już rok. Właśnie obejrzałam album Katharise i jestem pod ogromnym wrażeniem. To niesamowite zobaczyć swój dom urządzony tak przepięknie i zupełnie inaczej niż własny :) Mieszka się super, brak mi tylko okna w łazience na dole, no ale nie można mieć wszystkiego. Jak będę mieć więcej czasu, to wrzucę kilka fotek. My z aranżacji wnętrz mamy tylko pomalowane ściany ;) Reszta czeka na lepsze czasy, a wtedy na pewno tu zajrzę, bo jest się na czym wzorować. Gratuluję wystroju i życzę żeby się super mieszkało, tak jak nam! Pozdrawiam wszystkich Tytanowców! Edytowane przez *MAGDA

Dziejuje bardzo za te mile slowa :) i rowniez gratuluje zakonczonego domku. Rzeczywiscie brak okna w lazience na dole stanowi pewien problem ale nie ma na to zadnego rozwiazania, w sumie to i tak najmniej uczeszczane miejsce w domu :) my teraz jestesmy na etapie ogrodzenia i zastanawiamy sie co polozyc na tarasach, ma ktos jakies doswiadczenia w tym temacie? Pozdrawiam