immorti 16.01.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witam,Jakie rolety założyliście? Ja mam już przygotowane wszystko na rolety pod tynkiem, teraz muszę wybrać jakie dokładnie i jaki system zamykania (na czujki etc.) Pzdr,Zdzisław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katharise 18.01.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Nasze rolety o ile dobrze pamietam są firmy Portos i są elektryczne, ale przy tej opcji trzeba pamiętać o zaplanowaniu zewnętrznego źródła prądu w razie awariiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojto75 23.01.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Katharise, jak z tymi zdjęciami bo nie możemy się już doczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanielXC 26.01.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Niestety zrezygnowaliśmy z budowy naszego wymarzonego domu i został nam zakupiony już projekt Tytana 2. Jeśli ktoś chciałby kupić taki projekt, zapraszam na: http://allegro.pl/projekt-domu-tytan-2-dobredomy-okazja-i2078689887.html Cena 1500zł komplet z kosztorysem. Tel 691 111 327 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katharise 26.01.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Zdjęcia na pewno będą ale teraz jest taki nawał pracy i zmian w naszym życiu, że przestaje odróżniać pory dnia i dni w tygodniu Udało nam się w ostatnim czasie zamonować większość lamp, szkło na ściaanach w kuchni, lazienka przy sypialni jest już zafugowana tylko montaż toalety i blatów pod umywalkę i zamawiamy wykładzinę do sypialni. Pełną para idą prace nad pralnią i łazienką nad garażem. Pozdrawiam wszystkich Tytanowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojto75 18.02.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Katharise, wrzuć przynajmniej parę zdjęć bo już nas wszystkich skręca z ciekawości, prosimy i pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katharise 01.03.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam nadszedl ten piekny dzien a wlasciwie noc - pierwsza noc w nowym domku. Jak dojde do siebie po tym wszystkim to zamieszcze pare fotek Pozdrawiam i wszystkim Wam zycze ukonczenia swoich domow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrtki 03.03.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 witamy, my także jesteśmy blisko przeprowadzki, planujemy już na początku maja pomieszkiwać, bo parter będzie gotowy. Odliczamy dni, a niebawem dołączymy zdjęcia z wykończeniówki. p.s budujemy w kujawsko- pomorskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 08.03.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 WitamMam pytanie do Tytanowców, którzy etap elewacji i poddasza maja juz za soba, ile Wam wyszło w metrach elewacji i poddasza, przymierzamy sie do zakupu styropianu i wełny, dlatego chcemy sie wczesniej rozeznac, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel232 11.03.2012 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 W koncu duza lazienka i pralnia zostaly skonczone. Do wykafelkowania jeszcze garaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel232 11.03.2012 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 jeszcze lazienka i salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojto75 11.03.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Marcel, bardzo fajne zdjęcia, sam miałeś pomysł na wnętrza czy zatrudniłeś projektantkę ?, jeżeli sam to szacun. Jakbyś mógł wkleić więcej zdjęć np. kuchni, to Tytanowcy byliby Ci wdzięczni. Pozdrawiam. A tak wogóle to zazdrościmy już takiego etapu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel232 11.03.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 (edytowane) Marcel, bardzo fajne zdjęcia, sam miałeś pomysł na wnętrza czy zatrudniłeś projektantkę ?, jeżeli sam to szacun. Jakbyś mógł wkleić więcej zdjęć np. kuchni, to Tytanowcy byliby Ci wdzięczni. Pozdrawiam. A tak wogóle to zazdrościmy już takiego etapu budowy. Caly dom (znaczy sie wnetrze) projektowala architekt z zona. ja sie generalnie nie wtracalem (za mocno). naprawde warto. odpada ci caly problem co gdzie zrobic, jak postawic, a jaki kolor itp. jezdzila z zona na zakupy sugerowala co kupic jak urzadzic. pilnowala ekipe i ona mowila im jak maja robic takze osobiscie polecam. nie wiem na jakim jestes etapie 'budowy' ale polecam obnizenie poziomu garazu wzgledem domu co umozliwia potem obnizenie stropu nad garazem (czyli podlogi w duzej lazience). lazienka powstala ogromna (i spokojnie dalo sie zrobic w niej wygodna pralnie). a jak bede mial zdjecia kuchni to wkleje - jestem teraz za granica a zdjecia kuchni ktore mam to sie nie nadaja do pokazywania hehe - same meble bez frontow, blatow, itp Edytowane 11 Marca 2012 przez marcel232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katharise 12.03.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam zapraszam do galerii, wreszcie udało mi się znaleźć chwilę, aby zaprosić \was do mojego domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katharise 12.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Caly dom (znaczy sie wnetrze) projektowala architekt z zona. ja sie generalnie nie wtracalem (za mocno). naprawde warto. odpada ci caly problem co gdzie zrobic, jak postawic, a jaki kolor itp. jezdzila z zona na zakupy sugerowala co kupic jak urzadzic. pilnowala ekipe i ona mowila im jak maja robic takze osobiscie polecam. nie wiem na jakim jestes etapie 'budowy' ale polecam obnizenie poziomu garazu wzgledem domu co umozliwia potem obnizenie stropu nad garazem (czyli podlogi w duzej lazience). lazienka powstala ogromna (i spokojnie dalo sie zrobic w niej wygodna pralnie). a jak bede mial zdjecia kuchni to wkleje - jestem teraz za granica a zdjecia kuchni ktore mam to sie nie nadaja do pokazywania hehe - same meble bez frontow, blatow, itp Marcel świetne wnętrza, gratuluje domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katharise 13.03.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Wojto pytasz o drzwi jesli dobrze pamietam to firma dorpol Jamajka, wanna firmy Kolo ale nie pamietam modelu, a na scianie w kuchni jest lacobel czarne szklo, bardzo praktyczne, bo zmywa sie latwo i szybko.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojto75 14.03.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dziękuję ci bardzo Katharise, będzie to bardzo pomocne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGDA1719502507 11.06.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Witam! Ja w swoim Tytanie mieszkam już rok. Właśnie obejrzałam album Katharise i jestem pod ogromnym wrażeniem. To niesamowite zobaczyć swój dom urządzony tak przepięknie i zupełnie inaczej niż własny Mieszka się super, brak mi tylko okna w łazience na dole, no ale nie można mieć wszystkiego. Jak będę mieć więcej czasu, to wrzucę kilka fotek. My z aranżacji wnętrz mamy tylko pomalowane ściany Reszta czeka na lepsze czasy, a wtedy na pewno tu zajrzę, bo jest się na czym wzorować. Gratuluję wystroju i życzę żeby się super mieszkało, tak jak nam! Pozdrawiam wszystkich Tytanowców! Edytowane 11 Czerwca 2012 przez *MAGDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katharise 18.06.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Dziejuje bardzo za te mile slowa i rowniez gratuluje zakonczonego domku. Rzeczywiscie brak okna w lazience na dole stanowi pewien problem ale nie ma na to zadnego rozwiazania, w sumie to i tak najmniej uczeszczane miejsce w domu my teraz jestesmy na etapie ogrodzenia i zastanawiamy sie co polozyc na tarasach, ma ktos jakies doswiadczenia w tym temacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojto75 18.06.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ja będę robił od razu z kostki, nie zalewałem betonem, tak samo jak schody wejściowe . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts