Tomek2304 11.08.2020 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Witam.Mam wylewane schody zabiegowe, ilośc stopni (jak dobrze pamiętam 16) . Był stolarz wycenić ! Zażyczyłem sobie stopnice bukowe, podstopnice z białego MDF 15 mm, bez poręczy i balustrad aha no i jeszcze policzki. Krzyknął 8 tys. robota + materiał.Ponieważ nie jestem znawcą tematu, ciężko jest mi powiedzieć czy jest to dużo czy mało ? Proszę o poradę fachowców czy cena jest z kosmosu, czy raczej normalna - rynkowa. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.08.2020 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Dużo, max 6 tyś( przeczytałem Twój post i przypadkowo popołudniu spytałem osobę która coś takiego robi). Akurat robi schody w pobliżu.Sugerował , że wszystko zależy od regionu(może u Ciebie być taka cena która jest realna) Ja mam do Ciebie ponad 600 km.Ale popytaj, konkurencja może być tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domaz 18.09.2020 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Ja też jestem zdania, że warto podpytać u znajomych i konkurencji. My zleciliśmy wykonanie firmie http://www.stolarts.pl/ i co ciekawe byli ponad 1,5 tysiąca tańsi jak inni fachowcy a wydawało by się, że regularnie działająca firma będzie droższa jak stolarz działający na własną rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 18.09.2020 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Mnie same stopnice bukowe kosztowały 1500zł. Montaż własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domaz 18.09.2020 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Na stopnice to może bym się zdecydował na samodzielny montaż, ale w naszym przypadku zapomniałem dodać, firma zaprojektowała i zamontowała schody samonośne z balustradą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts