nat94 11.08.2020 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Dzień dobry, proszę wybaczyć, jeśli post ląduje nie w tym miejscu co trzeba. Szukałam podobnego tematu, jednak nie znalazłam aktualnych informacji. Chciałabym zorientować się w kosztach robocizny za wylanie ławy fundamentowej. A dokładniej ile może mnie wynieść robocizna za ławę fundamentową 40x40, gdzie jej całkowita długość to 40m. Jakich aktualnie kwot mogę się spodziewać? Wszelkie odpowiedzi mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 12.08.2020 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 Ja bym sugerował sprecyzowanie pytania, mi wylanie sie kojarzy z zalaniem betonem gotowej "formy" , ale zapewne zakres prac jest inny, albo i nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nat94 12.08.2020 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 Słuszna uwaga Chodzi o szalunki, zbrojenie. Bez wykopu. Sama robocizna, bez materiałów. Jak trzeba coś jeszcze doprecyzować to proszę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 12.08.2020 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 nie wiem ile fundamenty ale u mnie cała płyta fundamentowa 200m2 to 9500 zł za robociznę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nat94 13.08.2020 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2020 Hmm, właśnie. To może w takim razie podzielicie się informacjami jak te koszty wyglądały u Was? Jaki zakres prac, jaka wymiary/powierzchnia i koszt robocizny.Tak jak wspomniałam, mnie najbardziej interesuje koszt samej robocizny za ławę - szalunki i zbrojenie. Bez wykopu i bez materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts