daniel4g 11.08.2020 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Witam wszystkich sedecznie, Ponieważ na formum nie udało mi się znaleść odpowiedzi (jeśli źle szukałem proszę o wskazówkę) bardzo proszę o polecenie sprawdzonych instalatorów pomp ciepła z okolic Żyrardowa (ewentualnie Warszawa). Z lektury forum wiem, że duże znaczenie ma to, aby znaleść instalatora, którry ma siedzibę w okolicy domu. Chodzi mi o fachowca, który zna się na rzeczy i na pdostawie projektu domu dobierze sprzęt dobrze do niego dopasowany i optymalny pod względem cena/jakość. Dobrze jeśli dana firma miałaby w ofercie pompy od kilku różnych producentów. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 11.08.2020 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Zadzwoń do przedstawiciela producenta ,Podazą Tobie kto montuje w twojwj okolicy i nie maja problemów po takim istalatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 12.08.2020 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 Witaj! Zapraszam do skorzystania z naszej sieci sprzedaży: https://www.viessmann.com.pl/ss/ss.php Po wpisaniu swojego kodu pocztowego lub adresu znajdziesz naszą wykwalifikowaną firmę partnerską w swojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts